Nie mogę już uzyskać dostępu do narzędzi MyCADTools: komunikat "Nie znaleziono narzędzia ochrony narzędzia (błąd podpisywania)?

message_mycadtools.jpg
2 polubienia

Dobry wieczór

Od tego weekendu mam tę samą wiadomość, ale używam SW jako licencji, więc pomyślałem, że może to być powiązane...

Jutro przetestuję w biurze. Jeśli to nie zadziała, myślę, że moi koledzy szybko udzielą mi informacji, jesteśmy trochę uzależnieni od tych narzędzi.

Dobranoc.

1 polubienie

Dobry wieczór 

Tak właśnie pomyślałem, dziękuję. 

Miłego wieczoru, nadążajmy za sokiem

Witam

Ta sama wiadomość dla nas dziś rano, bez pożyczki licencyjnej z naszej strony

1 polubienie

Witam 

ten sam komunikat na komputerach BE dziś rano, nie można korzystać z narzędzi Mycadtools

Witam 

ten sam komunikat na komputerach BE dziś rano, nie można korzystać z narzędzi Mycadtools

To samo od dzisiejszego poranka

To samo od dzisiejszego poranka.

Witam

Dlaczego nie mogę uzyskać dostępu do odpowiedzi?

Witam

ten sam komunikat dla mnie: nie znaleziono narzędzia do ochrony narzędzi (błąd podpisywania) - nie mogę już korzystać z mycadtools

Aby komunikat przestał się pojawiać, wyłączyłem dodatek Smart Properties , ale nie mogę już korzystać z narzędzia MyCadTool

Witam

Ta sama obawa

Witam

To samo dotyczy mnie, pakiet myCADtool już nie działa. Czy ktoś kiedykolwiek otworzył bilet w tej sprawie?

Miłego dnia

1 polubienie

To samo dotyczy nas...
Aktualny bilet

1 polubienie

To samo dotyczy nas

Witam

Ditto.

@+.

AR

To samo dotyczy nas, próbowałem naprawić moje narzędzia cad bez powodzenia!

2021-06-07_082220.jpg

Witam 

Ten sam problem dotyczy również nas.

Oczywiście strona jest również błędna, problem z serwerem w Visiativ?

To samo dla nas, z wyjątkiem komputera lub wersji 2019 mycadtools ...

Witam

Ten sam problem tutaj, otwieram zgłoszenie. Próbowaliśmy naprawić instalację, ale bez powodzenia.