Nie mogę już edytować moich części w zespole

Witam

Od wczoraj nie mogę go opublikować.

Kiedy edytuję część (w zespole ogólnym) i próbuję zmodyfikować szkic, widzę linie, ale wartości wymiarów nie są wyświetlane.

Ale kiedy bezpośrednio otwieram podzespoły lub nawet części w innym oknie, wszystko działa dobrze

Kiedy zaczął się ten problem, moje walne zgromadzenie stało się "szare"! 

Czy ktoś miałby trochę czasu, aby mi pomóc? 

Dziękuję, dziękuję!!

Witaj Julien,

Czy można umieścić link z zamkiem błyskawicznym, aby zobaczyć montaż?

Witam

Nad jakim oprogramowaniem pracujesz?

Cdt

Fred

Myślę, że to solidworks Fred, jest to napisane pod pytaniem na poprzedniej stronie.

Oto plik .zip, 

Nie zdziw się, jeśli brakuje niektórych części, a niektóre linki są uszkodzone, nie mogłem uwzględnić niektórych części w .zip, ponieważ pracuję w sieci.

Ale widzisz mój problem.

Dziękuję i mam nadzieję, że znajdziesz rozwiązanie mojego problemu!

1-32wp141_00000_00.zip

Zgadza się, Fab camp! 

Tak, Fred, pracuję w Solidworks!

Czy możesz przesłać nam plik? bo nie jest łatwo to tak zrozumieć, cóż, nigdy nie miałem tego błędu...

To znaczy, że umieścić plik dla siebie?

dsl Nie widziałem twojego załącznika ...^^

Nie martw się ;)

Mam nadzieję, że przy kompresji montaż nie jest zbyt uciążliwy! Ale w każdym razie możesz zobaczyć problem polegający na tym, że nie możesz edytować elementów

Witam, niestety ryzykując rozczarowanie, udało mi się go otworzyć i zrobić szkic, edytując podzespół, a następnie część...

Może spróbuj naprawy solidworks za pomocą instalatora...

Bo nie widzę w tym problemu.

Pozdrowienia.

esquisse_dans_l_assemblage.jpg

Czy można zmienić rewolucyjny charakter 32WP141_02008_00 udziału w walnym zgromadzeniu?

Ponieważ przymierzałem się na inną pozycję, to też nie zadziałało.

Chciałbym... Gdybyś mi je podał :)

Czy można edytować szkic części?

Tak, mogę, ale prawdą jest, że w każdym przypadku występuje błąd wyświetlania, ponieważ widzę moją linię boczną ze strzałkami, ale nie widzę powiązanej wartości na wykresie, jestem zmuszony kliknąć po prawej stronie i zmienić wartość w menedżerze funkcji ...

sans_titre.jpg

To mój problem....  

han han ...^^ pudełko, które zmodyfikowałem, zostało wymodelowane przez Ciebie, czy pochodzi z importu czy niższej wersji?

Może możesz otworzyć tiket, aby zgłosić swój błąd?

Wszystko było modelowane przeze mnie.

Przynosisz bilet? Nie wiem o tej manipulacji

Udało mi się rozwiązać problem, dotykając wszystkiego po trochu, żeby nic się nie ukrywało!

Dopiero kiedy dotknąłem ustawień wyświetlania między "perspektywami" a "cieniami", został ponownie wyświetlony!

Zapisano!

Dziękuję za czas, który mi poświęciłeś! Miłego końca dnia.

1 polubienie