Konkurs Lynkoa: poznaj zwycięzców!

Cze wszystkim 

Konkurs Lynkoa zakończył się w piątek 30 września! Ponad 180 z Was wzięło udział w konkursie, aby mieć szansę na wygranie zestawu myszy 3DCONNEXION. Poznaj wyniki losowania: 

1. zwycięzca:

Gratulacje dla Dimitri PASQUIERA (@dim), który wygrał zestaw 3DCONNEXION SpaceMouse® Enterprise Kit

2. zwycięzca: 

Gratulacje dla Dominique NAUDET (@dominique.naudet), która wygrywa zestaw bezprzewodowy SpaceMouse® Wireless Kit 2 3DCONNEXION

Gratulacje! 

Gratulujemy i dziękujemy wszystkim uczestnikom:) 

Spotkajmy się 13 października w Lyonie na Dniu MyCAD , aby uczcić;

Przygotujcie się też na 17 października, nadchodzi nowe wyzwanie projektowe! 

Miłego dnia wszystkim :)

Coralie 

3 polubienia

W końcu mysz przeleciała obok mojego nosa, ale nie przestała...

Gratulujemy zwycięzcom wylosowanym.

6 polubień

Tak sbadenis, "" też mi nie zadziałało....:). Gratulujemy zwycięzcom.

4 polubienia

Tak! Wegański syntetyczny ser Gruyere zaprojektowany w SW i wydrukowany w 3D nie zadziałał!

Dołączyłem tag RFID , który miał stymulować hormon głodu (grelinę) w  bocznym jądrze guzkowym (NLT) w podwzgórzu.

A więc  w południe jest ratatouille!

6 polubień

Dziękujemy za tę wspaniałą nagrodę.

Nie mogę się doczekać, aby go użyć.

4 polubienia

Witaj Coralie,

Czy możliwe byłoby uzyskanie poprawnych odpowiedzi w quizie w celu uzyskania informacji, merci...@+.

AR.

3 polubienia

Dwa D narysowane dla myszy 3D... To był rzut kostką.

2 polubienia

Cze wszystkim 

Widzę, że niektórzy ludzie podwoili swój pomysł, aby móc złapać mysz.... W każdym razie wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy! :)

@A.R odpowiedzi znajdziesz w tym artykule: https://www.visiativ-solutions.fr/jeu-concours-lynkoa-decouvrez-les-gagnant / 

3 polubienia

@Sylk Zabawny remis mówi od ! Jest to kości, na którą liczono się z nadzieją.   

Należy zauważyć, że nadzieja i rozczarowanie to dwaj wrogowie, którzy bardzo dobrze się ze sobą dogadują.

Zwróć uwagę, że dzięki wyzwaniu @Coralie : nie trzeba już wkładać zęba pod poduszkę, aby mała mysz mogła przejść.

Uśmiechnij się wczoraj, uśmiechnij się jutro!   (przysłowie projektanta 3D)

3 polubienia

Witaj Coralie,

Dziękujemy za informacje o quizie,... Miłego dnia i do zobaczenia wkrótce w Lyonie...

@+.

AR