Connect by Visiativ Day w Lyonie 18 października 2018 r.

Witam wszystkich,

Część z Was z pewnością wybierze się na dzień  Connect by Visiativ , który odbędzie się 18 października na stadionie Groupama w Lyonie. Moim zdaniem ciekawie byłoby wymienić się na chwilę między użytkownikami na różne tematy.

Mam tu na myśli w szczególności następujące kwestie:

► Metodologia codziennej pracy z SolidWorks, PDM Enterprise, Simulation, Composer, Visualize, DriveWorks, MyCADtools, MyPDMtools, programowanie makr itp.
► Zarządzanie projektami w ramach biura projektowego oraz powiązanie z innymi działami firmy, dostawcami, klientami.
► Współpraca między narzędziami CAD/CAM a systemem ERP firmy.
► Dematerializacja dokumentacji technicznej.
► Itd...

;-)

Więc może do zobaczenia wkrótce!

J.F.B.

3 polubienia

Dobry wieczór @Jean-François

Rozmawiamy przed czy na miejscu?

Jeśli na miejscu, to jak się spotykamy i o której godzinie.

Pozdrowienia

1 polubienie

Dobry wieczór @Zozo_mp,

Mogliśmy skorzystać z "przerwy" od 12:00 do 13:30, która poświęcona jest wiosce i animacjom (Genius Bar, Moovapps Bar, TNGV Workshop, Design Contest, Factory Challenge, ...).

W programie wskazano, że można z niego skorzystać do testowania rozwiązań partnerskich,  ale także do wymiany informacji z innymi użytkownikami.

Możesz również skontaktować się z nami rano, w trakcie recepcji od 8 rano do 9 rano.

Osobiście będę na miejscu cały dzień, zaczynając od 8 rano z kolegą.

Pozdrowienia.

1 polubienie

Witaj Jean-François

Ja też będę tam cały dzień.

Wyślę Ci mój telefon komórkowy kurierem.

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam

Chciałbym skorzystać z okazji, aby poinformować Państwa, że w ramach animacji społeczności Visiativ w godzinach od 15:30 do 16:30 zostanie zorganizowana "Grupa Fokusowa" myCADservices/Lynkoa

Odbędzie się to w formie interaktywnej ankiety, na którą możesz odpowiedzieć ze swojego smartfona, a wyniki będą wyświetlane w czasie rzeczywistym na dużym ekranie.

Dołącz do nas!

1 polubienie

Witam, tak będę obecny i sugeruję również, abyś  zrobił tak jak ja, czyli umieścił zdjęcie swojego awatara w plastikowym  woreczku, który masz na  szyi, aby szybciej się zidentyfikować i rozpoznać w tłumie trochę jak HENRI IV "rajd do mojego białego pióropusza"

Któż jeszcze będzie obecny, dla przypomnienia, powinienem przybyć poprzedniego wieczoru.

Niech moc będzie z wami.

3 polubienia

Wydaje mi się, że nadal mam czapkę z rysiem.....

Jest idealny!
Nie mogę się doczekać, aby wziąć udział w tym dniu i wymienić się z jak największą liczbą z Was!

Dobry wieczór ObiWan :-)

Od Ravaillac preferuję avatar z białym rozmachem (w tych czasach ostrożności nigdy za  wiele), a to pozwala mi mieszać forum z firmowym. Nie założyłbym mojej maski Zorro, której pióropusz jest w kształcie litery Z jak biała błyskawica, która przedziera się przez noc.

Pozdrowienia

1 polubienie

Witaj Jean-François

Dla tych, którzy nie śledzili zakończenia wyzwania HP/Visiativ dla CONNECT

https://www.lynkoa.com/actualites/challenge-hpvisiativ-pour-connect-voici-les-3-goodies-gagnants#comment-2183753

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam

Rzeczywiście, najlepszym sposobem na spotkanie i przedyskutowanie tych tematów jest spotkanie o 15:30 na warsztacie myCAD : Grupa fokusowa: weź udział w ewolucji treści myCADservices:

https://connect.visiativ.com/programme-detaille/

Pamiętaj, aby się zarejestrować, aby otrzymać odznakę.

Miłego dnia :)

3 polubienia

Jest to zaplanowane @Clémentine, będę obecny na warsztatach myCAD : Grupa fokusowa