Jeśli chodzi o mnie, wiem, że przegapiłeś moje pytania, ale byłem na misji za granicą... Więc to nadrabiam
Kto jedzie na mecz inauguracyjny? A co Ci to przyniosło?
Jeśli chodzi o mnie, wiem, że przegapiłeś moje pytania, ale byłem na misji za granicą... Więc to nadrabiam
Kto jedzie na mecz inauguracyjny? A co Ci to przyniosło?
Ja, czwartkowe popołudnie na Kick Off w Lyonie
Czy są inne?
Jadę na południowy zachód
Zazwyczaj jest naprawdę ładnie.
Tak samo po to, aby spotkać się z zespołem technicznym, jak i po to, aby poznać nowy Solidworks.
Ruch jest wyraźnie amortyzowany.
Miłego dnia
Dziś po południu jestem zarejestrowany w tym w Senlis.
Witam wszystkich,
Lynkoa jest obecna na wszystkich KickOff Axemble.
Fred będzie bardzo szczęśliwy, mogąc spotkać się z tobą na tych imprezach (i wypić z tobą drinka, ale nie rób go zbyt obskurnym, proszę, nie ma zbyt dużo alkoholu)...
Nie wahaj się i spotkaj się z nim.
Chodzę na Kickoff co roku od 5 lat.
Jest to szczególnie interesujące w przypadku najnowszej wersji SolidWorks. Ponadto pozwala na poznanie ludzi z Axemble, innych użytkowników SolidWorks oraz na wymianę poglądów. Ponadto, jeśli jest osoba z Lynkoa...
Myślę, że jest to ważne, ponieważ pozwala mi być na bieżąco z aktualizacjami najnowszej wersji SolidWorks i mieć je dynamicznie reprezentowane. To co zmieni nasze narzędzia pracy, aby znać używane coodirectly.
Zasada półdniowej konfiguracji, która obowiązuje od zeszłego roku, opiera się na podstawowym SolidWorks, a mniej na "wiosce partnerskiej".
Wybieram się też na południowo-zachodnią...
Jest to dość ciekawe wydarzenie, zwłaszcza przy odkrywaniu nowych funkcji. Pozwala także na spotkania i wymianę poglądów z innymi użytkownikami...
Lyon startuje w czwartkowe popołudnie :)
cześć, jestem obecnie na inauguracji Paris Nord, w Cetim, w Senlis i z przyjemnością spotkam się z każdym z was w wybranym przez was mieście, aby omówić Lynkoa!
Fred
Ja, 24 października 2013 r. w Yverdon, Szwajcaria
*-* Nie mogę się doczekać, aby tam być, aby zobaczyć, co nowego i poznać innych ludzi, którzy używają Solidworks *-*
Dla Axemble kickoffy to wyjątkowe chwile.
Pozwalają nam one zbliżyć do siebie naszych klientów, aby mogli wymieniać się informacjami między sobą oraz z naszymi zespołami sprzedażowymi i technicznymi. Ale pozwala nam to również podziękować za Waszą lojalność.
Już od wielu lat wkładamy całą naszą energię i serce w to, aby te wydarzenia pozostały niezapomnianą datą w Waszym kalendarzu.
Liczymy na Waszą obecność również w tym roku
Witam
Niestety nie chodzę, bo oczywiście to szef tam jedzie i to nie on mnie do siebie zaprosił, mimo że nie zna Solidworks. Ale rozumiem, że jedzie, bo chce znaleźć innych potencjalnych klientów, ale mógł mnie zaprosić do wyjazdu, który by mnie zainteresował.
Wszystkiego najlepszego z okazji Kickoffu.
Będę w tym w centrum Paryża 19 listopada. To będzie jedna z ostatnich randek, więc ekipa Axemble przyzwyczai się do tego ćwiczenia (mam nadzieję, że nie wypiliście jeszcze wszystkiego i że zostanie nam trochę !!!)
Nie chcę powiedzieć nic głupiego, ale to musi być mój 12 lub 13 Kickoff (kto robi to lepiej?).
Jest to uprzywilejowany moment z kilku powodów:
- Dowiedz się, co nowego w oprogramowaniu. (nieprzenikniony moment tego dnia)
- Odkrywaj nowe produkty
- Poznaj zespół Axemble
- Wymiana poglądów z innymi technikami projektowymi i koniecznie rozmowa o CAD
Podczas inauguracji w Lille 22 października.
Cóż, Paris Nord był simpa, a ogłoszenie na końcu godne przemówienia
Nic bym nie powiedział, żeby zachować niespodziankę
@flegendre W rzeczywistości jest to szesnasty (i tak, będziemy musieli się napić, znając ich)
"Witam,
Otrzymaliśmy Państwa rejestrację do udziału w Axemble / SolidWorks 2014 Kickoff,
we wtorek 22 października 2013 r. w Lille i serdecznie dziękujemy."
No cóż, to raczej ja Ci dziękuję ;)
Zakończę to pytanie odpowiedzią, że dzięki Axemble rozwiązałem swój problem z komunikacją z moimi zdalnymi partnerami
Z pewnością da to początek forum, ;)