Witam, ze względu na kompatybilność z podwykonawcą, który już nie twierdzi, że aktualizuje swoją wersję SolidWorks, jesteśmy na chwilę obecną zobowiązani/zmuszeni/zmuszeni do dalszego korzystania z wersji 2009 w tej małej firmie, do której właśnie dołączyłem. Otrzymałem nowiutką stację roboczą z Win 7 64 Pro, proc. I7 3,2 Ghz, 8 GB RAM, 256 GB SSD cóż, na pewno nie jest daleko od wszystkiego, czego potrzebujesz... Ale także karta graficzna to Nvidia Quadro 4000: tak jak maszyna została dostarczona dzisiaj, wyświetlacz pod SolidWorks 2009 nie jest lepszy niż w starym używanym GForce z niższej półki... Czy jest całkowicie składany z tą kartą, czy wystarczy zainstalować ten lub inny odpowiedni sterownik, a jeśli tak, to który?
Bardzo wielkie podziękowania dla każdego, kto mi odpowie!
Zobacz ten link, aby zapoznać się ze sterownikami
http://www.solidworks.fr/sw/support/videocardtesting.html
znajdziesz sterowniki do SW 2011...... 12.......13.....2014.
który obsługuje Real View z wcześniejszych wersji (2008)
Nie widzę powodu, dla którego quadro 4000 nie miałby działać z SW2009
szczególnie weź sterowniki z certyfikatem SW od SW
Odłóż na bok stare sterowniki, których nigdy nie znasz
@+ ;-)
Witam
Przede wszystkim powinieneś wiedzieć, że z Win 7 nie jest certyfikowany do użytku z soliworks 2009, nadal możesz go zainstalować, ale hej, solidworks 2009 nie jest przeznaczony do pracy na tym systemie operacyjnym.
Dla karty graficznej bez problemu jest to bardzo dobra karta, radzę pobrać certyfikowany sterownik do użytku z solidworks jak wskazano ci gt22