Może również zobaczyć naprawę instalacji Solidworks.
Witam, nic do zobaczenia, ale dla dobra moich oczu, mówimy o regulacji i nn regulacji!!
W przeciwnym razie fakt, że Solid szuka (ponieważ jest powolny), może pochodzić z pliku lub ścieżki, którą utracił. Dlatego radzę również naprawę instalacji.
Pozdrowienia
Cześć .PL.
Jestem na SW 2015.
Próbowałem twojej sztuczki, obniżając kontrolkę edycji, ale to jest to samo.
W każdym razie dziękuję.
Sprawdziłem, jestem w wersji SP0.
Czy to poważnie, przyjaciele?
Tak, absolutnie musisz przejść na SP5, ponieważ naprawia on wszystkie błędy obecnej wersji. Jest to najbardziej kompletna wersja wersji rocznej.
Jak powiedziałem wcześniej, absolutnie musisz zaktualizować!
Wersja SP0 jest prawie wersją beta. Są też sp1, sp2, sp3, sp4 i sp5 oddzielone od siebie 2 lub 3 miesiącami każdy, które zazwyczaj naprawiają co najmniej 50 błędów każdy!!
Przejdź tak szybko, jak to możliwe, na stronę SolidWorks, aby pobrać SP5, a nie będziesz już mieć problemu, jak powiedziałem ci wcześniej!
A jeśli pomogłem, proszę wybrać moją odpowiedź jako najlepszą, klikając poniżej "ta odpowiedź rozwiązała mój problem"
:-)
Witajcie przyjaciele.
Więc tak, zamierzam zrobić aktualizację z SW 2015 tak szybko, jak to możliwe i to na pewno pomoże.
Teraz jestem w umowie, aby wybrać, który z was pomógł mi najbardziej.
lub ten, który sprawił, że odkryłem niektóre z dodatków SW przez samouczek, i rzeczywiście pomaga nawet w wersji, która może ^mieć późne aktualizacje (jeszcze raz mu dziękuję )
i inny, który oferuje mi aktualizację ....
Czy można przyznać punkty kilku osobom?
I nie tylko jedna osoba może cieszyć się punktami ;-)
Tak to już jest
@+ ;-)
Gt22 powiedział mi, że zgodził się zostawić mi punkty w zeszłym tygodniu!
:-)