Mamy tę samą wersję, więc nie mogę ci odpowiedzieć na pytanie o wersję twojej sztuki.
Z drugiej strony, dla "To jak sprawić, by plik opracowany w nowszej wersji (np. 2014) był czytelny na mojej wersji z 2011 roku."
Odpowiedź brzmi: to niemożliwe!
Możesz nakłonić twórcę pliku do utworzenia go w STEP (ale stracisz swoje drzewo projektowe). Możesz go również przerysować, jeśli masz szczęście i masz plan wyceny
I to by było na tyle, chyba
Inną możliwością jest posiadanie wyrozumiałego lidera, który zgodzi się kupić wersję z 2015 roku (lub nadal być w kontrakcie. Ale jeśli jesteś w 2011 roku, mam wątpliwości ^^)
cóż, zamierzam upuścić ten folder, utknąłem z moją wersją, no nie do końca mogę przełączyć się na wersję 2012, ale nie więcej, ponieważ więcej oznacza, że muszę również zmienić mój komputer na historię od 32 do 64 bitów (lub na odwrót) zgodnie z Cadware.
Czekam więc na bardziej owocne czasy, ponieważ jestem szefem i robię wszystko, co w mojej mocy
@benoit, dziwne, kiedy klikam dwukrotnie na capotlargap203, nie mnie o nic, bezpośrednio umieszcza go na mnie w 2014 roku. ponieważ zwykle mam okno, które otwiera się dla starych wersji pliku i mnie, w której wersji chcę go użyć
Rzeczywiście, te pliki zostały zapisane w SW2014. Dla 1. oryginalna wersja to SW2011, a następnie SW2014. W przypadku 2. początkowa wersja jest starsza, SW2007, a następnie SW2014.
Zobacz załączone zdjęcie dla długiego kaptura. Informacje te zostały pobrane za pomocą "VersionHistory" z myCADtools.