Czas na wyzwanie!

Chodźmy, wyzwanie jest online!! 2 i pół miesiąca, aby olśnić nas swoimi talentami projektowymi! Przejdź do strony z wyzwaniami , aby poznać motyw, mam nadzieję, że Ci się spodoba :) a także prezenty do wygrania! 

Do twoich myszy!! Dobre wyzwanie dla wszystkich ;)

1 polubienie

Witam

całkiem fajne jako wyzwanie. Nie mam zbyt wiele czasu (osobiste, zawodowe i bardzo duże przygotowania sportowe w toku, które wymagają ode mnie dużo czasu), ale za to 2 miesiące znajdę czas. Powodzenia.

Niech Moc będzie z tobą

2 polubienia

Witam @OBI WAN, 

Cieszę się, że podoba Ci się to wyzwanie!! Rzeczywiście, harmonogram jest napięty... Ale wiem, że zaskoczysz nas swoją kreacją ;) 

Miłego wyzwania!!

1 polubienie

Rzeczywiście, Coralie, nie możemy przegapić ogłoszenia:)

No właśnie, faktycznie nie byłem daleko z moją rzymską katapultą:p hihihihhi powiedział:

Cóż, musimy jeszcze znaleźć na to wszystko czas.

Do zobaczenia wkrótce

3 polubienia

Cześć @FUZ3D 

I tak, nie daleko od tematu!!

Wiemy, że masz dużo pracy. Dlatego na udział masz czas do 13 grudnia i to bez limitu rejestracji...  Powodzenia wszystkim!! :)

1 polubienie

Witaj Coralie,

Fajne wyzwanie, ale z drugiej strony wydaje mi się, że nie widziałem żadnych ograniczeń wymiarowych; chyba, że zapped.

1 polubienie

@ac kobra 427, 

I nie, dobrze zrozumiałeś! W tym roku bez ograniczeń technicznych, to oryginalność się opłaci! Jeśli chcesz zrobić rakietę naturalnej wielkości to możesz ;) Zafundować! 

Jeśli masz dodatkowe pytania, umówiliśmy się na grupę dyskusyjną, jeśli chcesz ;) WYZWANIE LYNKOA 2020