Witam, muszę przeprowadzić analizę płynów za pomocą programu inventor, zdecydowałem się zainstalować rozszerzenie CFD 2015, ale problem podczas konfiguracji oprogramowanie prosi o podanie adresu IP serwera. Nie wiem o istnieniu tego serwera i nie wiem dlaczego prosi mnie o taką licencję. Dołączam sreen, aby zilustrować moje słowa
Witam, czy masz serwer licencji FlexNet dla programu Inventor? W przeciwnym razie druga opcja pozwala wybrać plik do licencji. Ale czy na pewno masz licencję kompatybilną z tym suplementem, która jest płatna, jak sądzę?
Witam Cię, wcale nie, muszę go stworzyć, aby wszystko działało? Tak, ale co to jest ten plik licencyjny? Coś w rodzaju notatnika z moją nazwą użytkownika? Tak, mam licencje studenckie na ten dodatek
Dziękuję bardzo, te dwa filmy są bardzo pouczające. Szanowałem wszystkie procedury tych filmów, imię i nazwisko gospodarza itp. ale mój plik .lic nadal się nie pojawił
Może powinieneś zadać pytanie na oficjalnym forum AutoDesk w języku angielskim, odpowiedzi pewnie będzie więcej. Lub zapytaj bezpośrednio Autodesk.
Zobacz tutaj: