Witam, powitałem BTS CPI w pracy-nauce, który w związku z tym będzie wymagał licencji studenckiej na Solidworks 3D i Electrical, czy możesz mnie poinformować o procedurze, którą należy wykonać?
Z niecierpliwością czekamy na Twój powrót
Witam, powitałem BTS CPI w pracy-nauce, który w związku z tym będzie wymagał licencji studenckiej na Solidworks 3D i Electrical, czy możesz mnie poinformować o procedurze, którą należy wykonać?
Z niecierpliwością czekamy na Twój powrót
Należy pamiętać, że licencja studencka jest przeznaczona wyłącznie do użytku akademickiego. Tylko szkoła posiada kody lub może je udostępnić do użytku szkolnego.
W biznesie musisz korzystać ze zwykłej licencji.
Ponadto wszystkie części lub złożenia wykonane na licencjach studenckich są opatrzone znakiem wodnym, którego nie można użyć bez zgłoszenia do Solidworks.
I ten znak wodny pojawia się na każdym ujęciu zawierającym utwór wykonany na tej licencji. Może to stać się bardzo irytujące dla firmy.
Zapoznaj się z tym tematem, aby lepiej zrozumieć:
https://www.lynkoa.com/en/forum/import-export-formats-neutres/estil-possible-de-supprimer-l%E2%80%99appellation-%C3%A9tudiante-sur-un-plan-?page=0#answer-686174
Witam
W każdym razie powinieneś zbliżyć się do swojego zwykłego sprzedawcy oprogramowania, może on mieć tymczasowe licencje / wynajem na kilka miesięcy, co byłoby tańsze niż pełny zakup.
Pozdrowienia