Teraz rozumiem tyradę i zgadzam się z tobą => to bardzo komplikuje twoje użytkowanie.
@Pascal: Czy jesteś sprzedawcą? czy po prostu mega fanem Bernarda Charlèsa^^
ani jedno, ani drugie (kim jest Bernard Charlès?). Jestem tylko użytkownikiem oprogramowania, który nie zrozumiał ;)
Z drugiej strony mówi Pan/Pani o prawie amerykańskim, ale wydaje mi się, że Dassault Système jest firmą francuską
To jest informacja, którą miałem dwa lub trzy lata temu:
Amerykańskie prawo wymaga od wydawców oferowania ewentualnego użytku domowego, Dassault musiał się do tego dostosować i dlatego taka możliwość była dostępna w innych krajach.
Szybkie question@Bart, czy Twój sprzęt do laptopa pochodzi z Twojej firmy, czy z Twojej postaci?
Jeśli jest to ten w Twojej firmie, dlaczego nie pracować na nim na co dzień i mieć duży ekran, prawdziwą klawiaturę, prawdziwą mysz i stację/ładowarkę przy biurku, która jest bardziej ergonomiczna niż bezpośrednio na laptopie. Rano kładziesz telefon komórkowy na stacji i nie ma już problemów z licencją! Nie?
@Pascal, bardzo interesujące wszystkie te informacje!
A pomysł, aby korzystać tylko z laptopa i mieć w pracy elementy peryferyjne (duży ekran, klawiatura, mysz,...)? W ten sposób tylko jedno urządzenie, które można transportować wieczorem, jest ergonomiczne w ciągu dnia!