Witam wszystkich!
Wszystko jest w tytule, czy licencja Sld2015 zatrzymana na SP0.0 i SP4.0 może zostać przeniesiona do SP5.0 z tego samego roku?
Dziękuję
Witam wszystkich!
Wszystko jest w tytule, czy licencja Sld2015 zatrzymana na SP0.0 i SP4.0 może zostać przeniesiona do SP5.0 z tego samego roku?
Dziękuję
Witam
Wydaje mi się, że nie jest to prawnie możliwe, chyba że kupisz sp5 lub sprawdzisz u sprzedawcy, czy może coś zrobić...
może to być skomplikowane (nawet dla kogoś w trakcie konserwacji), ponieważ SW utrzymuje tylko 3 ostatnie wersje (czyli w tej chwili 2016-17-18).
Nawiasem mówiąc, ci, którzy są w 2016 roku, pospiesz się i załaduj pliki SP5...
Oficjalnie mamy 2 licencje Sld2015 SP0.0 i SP4.0 konserwacja zatrzymana na początku roku łaski 2015, cudownym zrządzeniem losu posiadam najnowszą wersję 2015 SP5.0, która nawiasem mówiąc mnie interesuje, ponieważ jest kompatybilna z Windows 10.
Moje pytanie brzmi: skoro jestem w Sld2015, czy mogę korzystać z najnowszej aktualizacji Sld2015 SP5.0 bez zosta******nia oszukanym przez Dassault (czołg)? :)
Zwykle nie jest to legalne, ponieważ miałeś konserwację do sp4 i instalujesz sp5, ryzykujesz wyrównanie, jeśli Dassault to zauważy...
Konserwacja do SP4.0 czy po prostu licencja zatrzymała się na wersji Solidworks 2015?
Konserwacja do sp4!
Tak, ale problem z AC Cobra 427 polega na tym, że nasze licencje skończyły się 01/2015 i 02/2015... dzięki czemu mogę przeprowadzić migrację do SP5.0. Nie?
W górę
Zapytaj swojego sprzedawcę, a on ci powie.
Otóż nie, mówi mi, że muszę się zaktualizować i zapłacić pełną kwotę zaległych alimentów, które musieliśmy pobrać.