Chcę kupić wolumetryczne i powierzchniowe oprogramowanie do projektowania 3D, aby korzystać z niego profesjonalnie, próbuję od kilku dni ZW3D ( http://www.zw3d.fr/ ), wydaje mi się, że jest na poziomie soldiwork i wynalazcy !
Chciałbym wiedzieć, czy ktoś z was korzysta lub już używał tego oprogramowania, aby uzyskać swoją opinię!
Na razie jestem całkiem przekonany do mojej próby.
Z doświadczenia wynika, że oprogramowanie, które twierdzi, że jest w stanie przetwarzać (otwierać, modyfikować) pliki konkurencji , jest często optymistyczne.
Osobiście przeprowadziłbym dogłębne testy z różnymi typami plików.
Oszczędności w cenie licencji są zauważalne, ale szybko zostaną utracone, jeśli będziesz musiał poświęcić czas na zbyt częste przerabianie plików.
Przeprowadzam testy z moimi clts / frs, w imporcie i eksporcie, aby sprawdzić kompatybilność (szczególnie z catia i inventor. więc ciąg dalszy, nie chcę zbytnio naprawiać plików!
ZW3D, importuj i eksportuj główne formaty: Catia, Iges, Step, Stl, Pdf, Dwg/Dxf ... Oszczędzę ci reszty listy
Mój test ZW3D dobiega końca, wezmę ZW3D, ze względu na dobry stosunek jakości do ceny, jest dobrze dopasowany do naszej działalności i wielkości naszej firmy za swoją cenę.