Lynkoa partnerem Golden Tech Design Challenge

Cze wszystkim 

Miło mi poinformować, że firma Lynkoa została partnerem konkursu Golden Tech National Design Challenge https://www.goldentech.fr/fr/concepteur-designer 

Z okazji wystawy Global Industrie, wiodącej na świecie wystawy branżowej, zorganizowane zostanie ogólnokrajowe wyzwanie projektowe Golden Tech. Sponsorowane przez Dassault Systèmes i Visiativ , to wyzwanie projektowe na SOLIDWORKS nagrodzi 1000 € uczestnika, który dostarczy najbardziej techniczną i realistyczną kreację. 

Po zorganizowaniu wielu wyzwań, Lynkoa jest teraz partnerem tego konkursu i będzie wspierać jego członków! 

A kto lepiej niż @DoubleL i @flegendre, nasi utalentowani rywale, weźmie w tym udział? 

Aby wesprzeć swoich kolegów, możesz zarejestrować się za darmo na targach Global Industrie, które odbędą się w dniach 17-20 maja 2022 r. w Paryżu. 

Zarejestruj się za darmo 

Miłego dnia wszystkim, 

Coralie 

"

Szacowany czas trwania zawodów

2 godziny

"

Uh...??

Konkurs trwa 2 godziny dla każdego uczestnika 

Wczorajszy dzień treningowy był bardzo interesujący i bardzo pouczający. Rzeczywiście, 2 godziny to nie lada wyzwanie...

1 polubienie

Wyzwanie na Twoim wzroście @DoubleL !! Jestem zachwycony treningiem, zawsze warto od czasu do czasu nabrać prędkości, nawet dla najlepszych ;) 

Nie mogę się doczekać, aby przyjść i kibicować Ci!!

Trudno mi sobie wyobrazić, że możemy zaprojektować, zamodelować i zasymulować układ elektroniczny oraz jego skrzynkę i uzyskać gotowy produkt w 2 godziny.

Nie wspominając już o czasie straconym na powolność programu i innych czasach reakcji maszyny.

2 polubienia