W ostatnich tygodniach wiele się wydarzyło! Przedstawię Ci małe podsumowanie, aby być na bieżąco z nowymi funkcjami:
- Znajdź wywiad z @zozo_mp, jego codzienne życie i dobre wskazówki; Wielkie podziękowania dla zozo_mp za zaangażowanie! Co miesiąc będziesz mógł znaleźć wywiad z członkami Lynkoa!
- Zwycięski projekt wyzwania "odkryj na nowo latający obiekt swojego dzieciństwa z elastycznym napędem", Lynko'Air firmy @gedup został wydrukowany w 3D i przetestowany podczas startu! PRZECZYTAJ ARTYKUŁ
- Chatbot NOVA jest wciąż w fazie testów, nie wahaj się rzucić mu wyzwania, zadając mu jak najwięcej pytań! PRZETESTUJ NOVA
- Od przyszłego tygodnia interfejs Lynkoa zmieni się, stając się bardziej nowoczesny i funkcjonalny! Nowe funkcje zostaną wprowadzone ;)
- Na koniec dla tych, którzy są zainteresowani wyposażeniem się w drukarki 3D, mamy w przygotowaniu ofertę: Do 15 marca uzyskaj 15% zniżki na zakup drukarki 3D MarkForged ! ZOBACZ OFERTĘ
Nie wahaj się i daj mi znać o swoich nowych produktach! :)
Pozostaję do Państwa dyspozycji w celu uzyskania wszelkich informacji,
Na rozmowie kwalifikacyjnej z pewnym @zozo_mp jeśli klikniesz "zobacz swój profil", jak egipskie hieroglify, cóż, nie dotrzesz tutaj https://www.jetpulp.fr/
Nie wiem, czy muszę być pulchny nawet odrzutowcem, ale w każdym razie nie mam absolutnie nic wspólnego z tą firmą.
Rzeczywiście, napisałem dziś rano w grupie "Zgłoś problem na Lynkoa", może powinienem był przejrzeć forum ;)
Podaję Ci treść:
Witam
Jak zapewne zauważyliście, listy pytań i wiadomości od środy są puste w treści. Wynika to z niedawnych pożarów w OVH, gdzie znajdował się jeden z naszych serwerów.