LYNKOA: Co nowego?

Witaj społeczności Lynkoa! :)

W ostatnich tygodniach wiele się wydarzyło! Przedstawię Ci małe podsumowanie, aby być na bieżąco z nowymi funkcjami: 

- Znajdź wywiad z @zozo_mp, jego codzienne życie i dobre wskazówki; Wielkie podziękowania dla zozo_mp za zaangażowanie! Co miesiąc będziesz mógł znaleźć wywiad z członkami Lynkoa! 

- Zwycięski projekt wyzwania "odkryj na nowo latający obiekt swojego dzieciństwa z elastycznym napędem", Lynko'Air firmy @gedup został wydrukowany w 3D i przetestowany podczas startu! PRZECZYTAJ ARTYKUŁ

- Chatbot NOVA jest wciąż w fazie testów, nie wahaj się rzucić mu wyzwania, zadając mu jak najwięcej pytań! PRZETESTUJ NOVA

- Od przyszłego tygodnia interfejs Lynkoa zmieni się, stając się bardziej nowoczesny i funkcjonalny!  Nowe funkcje zostaną wprowadzone ;) 

- Na koniec dla tych, którzy są zainteresowani wyposażeniem się w drukarki 3D, mamy w przygotowaniu ofertę: Do 15 marca uzyskaj 15% zniżki na zakup drukarki 3D MarkForged ! ZOBACZ OFERTĘ

Nie wahaj się i daj mi znać o swoich nowych produktach! :)

Pozostaję do Państwa dyspozycji w celu uzyskania wszelkich informacji, 

Miłego dnia wszystkim, 

Koralowiec :)

4 polubienia

Witaj Coralie,

Cóż, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, ... Ciąg dalszy nastąpi, @+.

AR

3 polubienia

Witaj Coralie,

dobre wieści dla aktualizacji Lynkoa

3 polubienia

@Pierre S, tak dobra wiadomość, Lynkoa potrzebowała liftingu! Na początku tygodnia wyślę Ci dokument, w którym wyjaśnię wszystkie zmiany ;)

2 polubienia

Cześć Coralie

Jest błąd!

Na rozmowie kwalifikacyjnej z pewnym @zozo_mp jeśli klikniesz "zobacz swój profil", jak egipskie  hieroglify, cóż, nie dotrzesz tutaj  https://www.jetpulp.fr/

Nie wiem, czy muszę być pulchny nawet odrzutowcem, ale w każdym razie nie mam absolutnie nic wspólnego z tą firmą.

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam @Coralie ,

Świetna wiadomość dla Lynkoa, nie mogę się doczekać, aby odkryć nowe funkcje.

Mathieu

1 polubienie

Ojej @Zozo_mp przepraszam, właśnie to przywróciłem...!  

Coralie 

@Coralie to normalne, że cokolwiek robię, natrafiam na @Zozo_mp stronę ??  lol :)

Tak, strona sra Maxa od dziś rano

Cokolwiek robisz lub klikasz, nic nie reaguje normalnie 

Aby przejrzeć łącza i funkcje 

To suk ;-)

@+

1 polubienie

Tak!!!   Poślubiłem  cię, ponieważ posiadam moc daną przez mistrza Okipasmolo Kanté

OVH częściowo się wypaliło, więc jeśli Visiativ jest z nimi hostowany, nie szukaj więcej błędów!

2 polubienia

W domu forum już nie działa, jest puste (powąchanie), udało mi się uzyskać dostęp tutaj, przechodząc przez powiadomienia

2 polubienia

I....... Tak na suku

nic nie działa 

@+

Witam

Rzeczywiście, napisałem dziś rano w grupie "Zgłoś problem na Lynkoa",  może powinienem był przejrzeć forum ;)

Podaję Ci treść: 

Witam

Jak zapewne zauważyliście, listy pytań i wiadomości od środy są puste w treści. Wynika to z niedawnych pożarów w OVH, gdzie znajdował się jeden z naszych serwerów. 

W poniedziałek wszystko powinno wrócić do normy.

Bardzo dziękujemy za zrozumienie,

Miłego dnia i dobrego weekendu,

•