Mam przyjemność zaprosić Was do udziału w Lynkoa Tour, wydarzeniu dedykowanym środowisku projektantów! Możliwość spotkania i omówienia tematów, które kochasz i które nurtują Cię na co dzień: CAD
Zasada? W formie imprezy po pracy (18:00-20:00) spotkajmy się w agencji Visiativ, aby omówić tematy specyficzne dla CAD (porady i wskazówki SOLIDWORKS, wydajność, zarządzanie danymi...). Eksperci będą pod ręką, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania; Dzień zakończymy aperitifem (i petanque, jeśli pogoda na to pozwoli!)
Aby ułatwić Ci udział, oferujemy 7 terminów w 7 różnych miastach!
A ponieważ to wydarzenie jest dedykowane Tobie, zapraszamy do samodzielnego wyboru tematów , które zostaną poruszone! Uszereguj motywy CAD w kolejności preferencji, 2 motywy, które odniosą największy sukces, zostaną szczegółowo opisane podczas wydarzeń:
Czy jest to efekt mojej wyobraźni, czy też nagłe załamanie neuronalne, które powoduje zaburzenia widzenia i miejscowy paraliż klikowy: ale nie znalazłem, gdzie się zarejestrować, podczas gdy w przypadku kwestionariusza jest to łatwe, klikając zarezerwowane miejsce.
Pozdrowienia
Prawo do kliknięcia zostanie wkrótce zapisane w konstytucji.......... (nawet dla tych, którzy mają wątłą konstytucję)
Aby odpowiedzieć Zozo_mp . W Firefoksie też nie widzę obszaru rejestracji (ani konstytucyjnego kliknięcia prawym przyciskiem myszy) ... niezależnie od ustawień protokołu bezpieczeństwa. Tylko Edge (fuj) i Internet Explorer (fuj) pozwalają mi zapoznać się ze stroną rejestracji. Jeśli chodzi o Chrome, moje sumienie zawodowe nie pozwala mi z niego korzystać.
Dostępne agencje nie są zbyt liczne i znajdują się daleko od mojego domu lub miejsca pracy. Czekam na dodatkowe informacje na tematy, które będą poruszane, aby się zarejestrować... Albo i nie.
Jeśli chodzi o formularz, powiedziałem naszym zespołom, że jest on niewidoczny w Firefoksie (to nie pierwszy raz, kiedy nam się to przytrafia!), ale wiemy, że jesteście zapalonymi użytkownikami tej przeglądarki!
Jeśli chodzi o tematykę, to wśród pierwszych respondentów ankiety na pierwszym miejscu znalazły się "porady i wskazówki dotyczące SOLIDWORKS" oraz "optymalizacja wydajności w SOLIDWORKS" (co nie jest zaskoczeniem) ;) Może tematy sprawią, że będziesz chciał do nas dołączyć @Maclane! Opowiem wam w miarę pojawiania się odpowiedzi, trendu, który wyłania się z tematów.
Na koniec, jeśli chodzi o agencje i format pracy dodatkowej, staraliśmy się dotrzeć do jak największej liczby miast, ale niestety wiem, że nie wszyscy pracujecie/mieszkacie obok...! Zdalny format może być interesujący @sébastien.colet, od razu przywrócę ten pomysł!
Będę Państwa informował o wszystkich tych punktach tak szybko, jak to możliwe,
Na razie, wśród pierwszych respondentów, najważniejszymi tematami są nadal "porady i wskazówki dotyczące SOLIDWORKS" oraz "optymalizacja wydajności w SOLIDWORKS"
Czy chciałbyś porozmawiać na te tematy i mieć przyjazną atmosferę po pracy? Zarejestruj się za darmo na najbliższym wydarzeniu!