Lynkoa Tour 2022: wydarzenie dla społeczności projektantów 3D

Cze wszystkim

Mam przyjemność zaprosić Was do udziału w Lynkoa Tour, wydarzeniu dedykowanym środowisku projektantów! Możliwość spotkania i omówienia tematów, które kochasz i które nurtują Cię na co dzień: CAD

Zasada? W formie imprezy po pracy (18:00-20:00) spotkajmy się w agencji Visiativ, aby omówić tematy specyficzne dla CAD (porady i wskazówki SOLIDWORKS, wydajność, zarządzanie danymi...). Eksperci będą pod ręką, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania; Dzień zakończymy aperitifem (i petanque, jeśli pogoda na to pozwoli!)

Aby ułatwić Ci udział, oferujemy 7 terminów w 7 różnych miastach

A ponieważ to wydarzenie jest dedykowane Tobie, zapraszamy do samodzielnego wyboru tematów , które zostaną poruszone! Uszereguj motywy CAD w kolejności preferencji, 2 motywy, które odniosą największy sukces, zostaną szczegółowo opisane podczas wydarzeń:

WYBIERAM MOTYWY I REJESTRUJĘ SIĘ

Możesz również wgrać kod QR na wizualizacjach, aby uzyskać dostęp do ankiety dotyczącej wyboru motywów! 

Mamy nadzieję, że spodoba Ci się ta koncepcja i nie możemy się doczekać, aby Cię zobaczyć! 

*Należy pamiętać, że liczba miejsc będzie ograniczona w celu zagwarantowania jakości wymiany

Nie wahaj się podzielić ze mną swoją opinią na temat proponowanych tematów ;)

Miłego dnia, Coralie 

Witam @Coralie @ All @ All

Czy jest to efekt mojej wyobraźni, czy też nagłe załamanie neuronalne, które powoduje zaburzenia widzenia i miejscowy paraliż klikowy: ale nie znalazłem, gdzie się zarejestrować, podczas gdy w przypadku kwestionariusza jest to łatwe, klikając zarezerwowane miejsce.

Pozdrowienia

Prawo do kliknięcia zostanie wkrótce zapisane w konstytucji.......... (nawet dla tych, którzy mają wątłą konstytucję)

1 polubienie

Szkoda, że jest dość daleko od ciosu, brakuje mu najlepszego agenca, Lille!

1 polubienie

Witam;

Aby odpowiedzieć Zozo_mp . W Firefoksie też nie widzę obszaru rejestracji (ani konstytucyjnego kliknięcia prawym przyciskiem myszy) ... niezależnie od ustawień protokołu bezpieczeństwa.
Tylko Edge (fuj) i Internet Explorer (fuj) pozwalają mi zapoznać się ze stroną rejestracji. Jeśli chodzi o Chrome, moje sumienie zawodowe nie pozwala mi z niego korzystać.

Dostępne agencje nie są zbyt liczne i znajdują się daleko od mojego domu lub miejsca pracy.
Czekam na dodatkowe informacje na tematy, które będą poruszane, aby się zarejestrować... Albo i nie.

Pozdrowienia.

2 polubienia

Wydarzenie jest ciekawe, komplikuje się po pracy, gdy nie jesteś w pobliżu jednego z tych miast. Szkoda, że nie jest ona oferowana zdalnie.

Pozdrowienia

1 polubienie

Witaj @tous, 

Jeśli chodzi o formularz, powiedziałem naszym zespołom, że jest on niewidoczny w Firefoksie (to nie pierwszy raz, kiedy nam się to przytrafia!), ale wiemy, że jesteście zapalonymi użytkownikami tej przeglądarki!  

Jeśli chodzi o tematykę, to wśród pierwszych respondentów ankiety na pierwszym miejscu znalazły się "porady i wskazówki dotyczące SOLIDWORKS" oraz "optymalizacja wydajności w SOLIDWORKS" (co nie jest zaskoczeniem) ;) Może tematy sprawią, że będziesz chciał do nas dołączyć @Maclane! Opowiem wam w miarę pojawiania się odpowiedzi, trendu, który wyłania się z tematów. 

Na koniec, jeśli chodzi o agencje i format pracy dodatkowej, staraliśmy się dotrzeć do jak największej liczby miast, ale niestety wiem, że nie wszyscy pracujecie/mieszkacie obok...! Zdalny format może być interesujący @sébastien.colet, od razu przywrócę ten pomysł! 

Będę Państwa informował o wszystkich tych punktach tak szybko, jak to możliwe, 

Miłego dnia :) Coralie 

1 polubienie

Witam @Maclane @Coralie  @Tous i wszystkich

Internet Explorer i Edge są używane tylko do pobierania Firefoksa lub Opery     ;-) ;-)    

Poza tym Croc$oft w końcu to zrozumiał, ponieważ jest w trakcie zabijania IE      na dobre

PS: czy masz listę miejsc Lynké afterwork?

1 polubienie

1 polubienie

Cze wszystkim 

Ankieta dotycząca wyboru motywu przewodniego Lynkoa Tour jest nadal dostępna online: 

WEŹ UDZIAŁ W ANKIECIE

Na razie, wśród pierwszych respondentów, najważniejszymi tematami są nadal "porady i wskazówki dotyczące SOLIDWORKS" oraz "optymalizacja wydajności w SOLIDWORKS" 

Czy chciałbyś porozmawiać na te tematy i mieć przyjazną atmosferę po pracy? Zarejestruj się za darmo na najbliższym wydarzeniu! 

ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO

Pierwsza randka w Nantes 3 marca! 

Miłego dnia 

Coralie