Lynkoa się zmieni, bądźcie czujni

Cze wszystkim

Nadchodzi wielka zmiana...

W wieku prawie 10 lat Lynkoa przekroczył granice czasu i świata.

Platforma ma ponad 90 000 członków: entuzjaści CAD, studenci i profesjonaliści z branży spotykają się codziennie, aby znaleźć odpowiedzi na swoje pytania.

Wzajemna pomoc stała się wtedy hasłem przewodnim społeczności Lynkoa.

A ponieważ Twoja praca i codzienne życie stale się rozwijają, Lynkoa wymyśli się na nowo, aby wspierać Cię w najlepszy możliwy sposób.

Ale co się wtedy stanie?

Do zobaczenia w październiku, aby dowiedzieć się...

6 polubień

Cześć Coralie,
Cóż za napięcie...
Brak drobnych informacji dla długoletnich użytkowników?

3 polubienia

Witam @remrem 

Więcej informacji będziecie mieli już na początku września! Tymczasem wszyscy jadą na tym samym wózku ;) 

5 polubień

Witaj Coralie,

Cóż, świetnie, nie możemy się doczekać, aby to zobaczyć...

...@+.

AR.

2 polubienia

Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć tę nową wersję (3.?).

Czy nie jest to odważne, aby uruchomić go w październiku (pracowity okres w firmach), a nie w okresie letnim (wyobrażam sobie, że są też wakacje dla deweloperów) ze stopniowym rozkręcaniem?

3 polubienia

@stefbeno

Październik to także czas wydarzeń, premier, nowości produktowych (z 2023 roku), to moment, w którym wszystko się układa! Nie panikuj, tej zmiany nie przegapisz ;) 

2 polubienia

8 polubień

@Coralie: Nie myślałem o tym, żeby to przegapić, ale raczej o nieuniknionych błędach nieodłącznie związanych z ewolucją komputerów, pomimo całego zaufania, jakie mam do zespołu

1 polubienie

@stefbeno

W planach są duże ulepszenia, zwłaszcza na forum; Ale w tej chwili nie mogę powiedzieć nic więcej ;) 

Platforma nie jest już bardzo młoda i rzeczywiście niektóre powtarzające się błędy są skomplikowane do opanowania, dlatego pracujemy nad dużymi zmianami! 

Ups, w końcu powiedziałem ci za dużo...!  

1 polubienie

Mała ilustracja na to wydarzenie oraz tapeta w rozdzielczości FullHD i 4K.

lynkoa_renouveau_thumb.png
lynkoa_renouveau_4k.jpg
lynkoa_renouveau_fhd.jpg
3 polubienia

Nowe funkcje Lynkoa zostaną ogłoszone podczas Dni MyCAD , które rozpoczną się 13 października! Zarejestruj się, aby dowiedzieć się więcej ;)

DARMOWA REJESTRACJA

Miłego dnia wszystkim, 

Coralie

2 polubienia

Witaj @Coralie @staff i @tous

Zamieszczam tę wiadomość, aby zasugerować ulepszenie forum, które zdecydowanie mogłoby rozwiązać ten powtarzający się problem z kompatybilnością wersji plików SW, który uniemożliwia członkom otwieranie udostępnionych plików, a tym samym potencjalnie im pomóc.

WBUDOWANA PRZEGLĄDARKA!

Dzięki wbudowanej przeglądarce na forum, która otwierała się po kliknięciu na załączony plik, taki jak SLDPRT i SLDASM, każdy mógł wyświetlić model i w ten sposób go ocenić, nawet jeśli ma wersję Solidworks starszą niż wersja pliku. Oczywiście zawsze z możliwością jego pobrania.

Przeglądarka taka jak ta wygenerowana przez eksport html za pomocą eDrawings byłaby bardzo dobra (patrz załączony plik).

Wierzę, że byłby to PRAWDZIWY krok naprzód w historii Lynkoa.

Społeczność będzie Ci wdzięczna.

cnc3018pro_spindle_rs775_body.html
9 polubień

@Sylk

Okej, zwłaszcza, że nie każdy ma tę samą wersję, a tym bardziej najnowszą wersję.

Do pluche   ;-)

5 polubień

Witam @Sylk 

Dziękuję za wiadomość, bardzo ciekawy pomysł, który od razu zauważam! Zwłaszcza, jeśli zostanie ona jednogłośnie poparta przez członków :) 

Miłego dnia, Coralie 

2 polubienia

Witam @Coralie . Czy zdradził nam Pan/Pani więcej informacji we wrześniu?

W każdym razie nie mogę się doczekać zmiany, ponieważ powolność serwera to prawdziwa tortura!

1 polubienie

Witam @Sylk 

Przykro mi to słyszeć... Od 13 października wszystko będzie lepiej, obiecuję! 

Październik to czas, kiedy będziesz wiedział wszystko :)

2 polubienia

I widzę, że wracam do Solidworks w momencie, gdy Lynkoa ewoluuje... Jeśli to nie jest znak przeznaczenia! (a więc witam starszych, którzy rozpoznają mnie :) )

2 polubienia

Witaj Coralie,

Czy 13 października wszyscy będziemy w Lyonie?

@+.

AR.

Witam @coin37coin cieszę się, że jesteś z powrotem na forum, witam ponownie :)

Tak @A.A. Wszystkiego dowiecie się już 13 października podczas wydarzenia myCAD, nowe funkcje platformy zostaną ogłoszone :)

Dziękuję Coralie,

Mam nadzieję, że zobaczymy się 13-go na wystawie...

@+.

AR.