W wieku prawie 10 lat Lynkoa przekroczył granice czasu i świata.
Platforma ma ponad 90 000 członków: entuzjaści CAD, studenci i profesjonaliści z branży spotykają się codziennie, aby znaleźć odpowiedzi na swoje pytania.
Wzajemna pomoc stała się wtedy hasłem przewodnim społeczności Lynkoa.
A ponieważ Twoja praca i codzienne życie stale się rozwijają, Lynkoa wymyśli się na nowo, aby wspierać Cię w najlepszy możliwy sposób.
Ale co się wtedy stanie?
Do zobaczenia w październiku, aby dowiedzieć się...
Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć tę nową wersję (3.?).
Czy nie jest to odważne, aby uruchomić go w październiku (pracowity okres w firmach), a nie w okresie letnim (wyobrażam sobie, że są też wakacje dla deweloperów) ze stopniowym rozkręcaniem?
Październik to także czas wydarzeń, premier, nowości produktowych (z 2023 roku), to moment, w którym wszystko się układa! Nie panikuj, tej zmiany nie przegapisz ;)
@Coralie: Nie myślałem o tym, żeby to przegapić, ale raczej o nieuniknionych błędach nieodłącznie związanych z ewolucją komputerów, pomimo całego zaufania, jakie mam do zespołu
W planach są duże ulepszenia, zwłaszcza na forum; Ale w tej chwili nie mogę powiedzieć nic więcej ;)
Platforma nie jest już bardzo młoda i rzeczywiście niektóre powtarzające się błędy są skomplikowane do opanowania, dlatego pracujemy nad dużymi zmianami!
Zamieszczam tę wiadomość, aby zasugerować ulepszenie forum, które zdecydowanie mogłoby rozwiązać ten powtarzający się problem z kompatybilnością wersji plików SW, który uniemożliwia członkom otwieranie udostępnionych plików, a tym samym potencjalnie im pomóc.
WBUDOWANA PRZEGLĄDARKA!
Dzięki wbudowanej przeglądarce na forum, która otwierała się po kliknięciu na załączony plik, taki jak SLDPRT i SLDASM, każdy mógł wyświetlić model i w ten sposób go ocenić, nawet jeśli ma wersję Solidworks starszą niż wersja pliku. Oczywiście zawsze z możliwością jego pobrania.
Przeglądarka taka jak ta wygenerowana przez eksport html za pomocą eDrawings byłaby bardzo dobra (patrz załączony plik).
Wierzę, że byłby to PRAWDZIWY krok naprzód w historii Lynkoa.
I widzę, że wracam do Solidworks w momencie, gdy Lynkoa ewoluuje... Jeśli to nie jest znak przeznaczenia! (a więc witam starszych, którzy rozpoznają mnie :) )