Witam
Ponownie zainstalowałem komputer i nie mogę już zainstalować solidworks, co powinienem zrobić?
Dziękuję
Witam
Ponownie zainstalowałem komputer i nie mogę już zainstalować solidworks, co powinienem zrobić?
Dziękuję
Witam
Jakie jest przesłanie?
Jeśli jest to licencja, możesz je zobaczyć w sekcji "Moje umowy" w zakładce "Wsparcie".
Jeśli jest to problem, zapraszam do utworzenia "Utwórz nowe zgłoszenie" w zakładce "Wsparcie".
Miłego dnia.
Dziękuję za odpowiedź
ale nie mogę znaleźć sekcji Moje umowy
Czy licencja została przeniesiona przed ponowną instalacją komputera?
-jeśli tak, sprawdź z pomocą techniczną, czasami jest do bani (szczególnie na starych licencjach);
- Jeśli nie, zapoznaj się również z pomocą techniczną, która zwolni licencję, abyś mógł ją odzyskać.
Może się to wydawać prześmiewcze lub humorystyczne, ale zwykle ponowna instalacja przebiega bez żadnego problemu.
Uważam, że nawet jeśli nie masz już umowy serwisowej, możesz uzyskać tę usługę od SW, ponieważ licencja nie jest ograniczona czasowo.
Zakładka pomocy technicznej pojawia się tylko wtedy, gdy jesteś klientem Visiativ/Axemble.
Witam
Czy zainstalowałeś go ponownie po pluciu? Jeśli tak, być może nadal masz otwarte Solidworks. Sprawdź w menedżerze zadań, czy jest otwarty Solidworks.
Witam
W którym dokładnie momencie się kończy?