Makro do masowej transformacji. SLDPRT z blachy w rozłożeniu w . DWG lub . Format DXF

Witam
Z mojej strony, przy otwartym sw mam taki błąd,

(Tytuł mojego utworu i zwykłego " Piece1 ")

Bez względu na to, jak często ponawiam testy, nie mogę odtworzyć tego typu awarii, jedynym momentem, w którym przetwarzanie nie jest wykonywane, jest usunięcie wyświetlania rozszerzeń plików w systemie Windows, ale nie ma awarii dla tego wszystkiego.
Pozdrowienia

1 polubienie

Rzeczywiście, moje testy są wykonywane z widocznymi rozszerzeniami plików, gdy je ukrywam, program normalnie kończy się z komunikatem (przetwarzanie zakończone), ale nie jest generowany żaden plik dxf.
Wydaje mi się, że nie znalazł części, ponieważ i w przeciwieństwie do pierwszego testu (uruchom program bez aktywnej instancji oprogramowania) nie zauważyłem otwartych okien solidworks,
(w każdym razie dziękuję za opinię @d.Roger, to musi być problem z moją maszyną)

Witam
@d. Zrozumiał
Pracuję na SolidWorks 2023
Uruchamiam aplikację, wybieram folder źródłowy i docelowy, pokazuje mi się okno z informacją o przetwarzaniu w toku i pracy wykonanej, ale nie mam plików DXF ani DWG?
Jakiś pomysł, aby mi pomóc?
Dziękuję

Witam
Nie mam SW2023 do przetestowania, ale wygląda to tak, jak napisałem powyżej: "jedynym momentem, w którym przetwarzanie nie jest wykonywane, jest usunięcie wyświetlania rozszerzeń plików w systemie Windows", więc czy rozszerzenia plików są wyświetlane w Twoim Windowsie?
Pozdrowienia

2 polubienia

Witam ponownie
Przepraszam, że nie zwróciłem uwagi na ten komunikat, wyświetliłem rozszerzenia i zadziałało!!
Dziękuję