Marzec 2025: Czeka na Ciebie nowe doświadczenie

Od ponad 10 lat jesteś w samym sercu tej niesamowitej przygody: społeczność licząca ponad 100 000 członków, tysiące wspólnych rozwiązań i wzajemne wsparcie, które ma wpływ na realizację Twoich projektów CAD :rocket:

:dart: Dzisiaj, dzięki Waszym opiniom i zaangażowaniu, zamierzamy zrobić kolejny krok, aby uczynić myCAD jeszcze bardziej intuicyjnym, współpracującym i wydajnym.

Ta transformacja jest wynikiem kilku lat pracy i przemyśleń, aby zaoferować Ci najlepsze narzędzie pracy dedykowane dla Twojego biznesu.

:pray: Dziękujemy Wam, którzy zadają pytania, dzielą się wskazówkami i utrzymują tę społeczność przy życiu na co dzień

:point_right: Nadchodzi nowa era. Stay tuned... Pierwsze wskazówki pojawią się już wkrótce.

Do zobaczenia w marcu 2025 :fire:

8 polubień

Y a du dokuczanie jest!!

2 polubienia

Nie mogę się doczekać, aby zostać w marcu, aby odkryć te nowe funkcje!

2 polubienia

Na pewno to dokuczanie! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Whoa!!!
Miejmy nadzieję, że to będzie dobra wiadomość... :grinning:
@+.
AR.

1 polubienie

Nie mogę się doczekać, kiedy dotrę na Marsa.

Jeśli nie znajduje się to jeszcze na " liście do zrobienia", to nowym doświadczeniem, które musi być przeprowadzone podczas tej podróży, jest integracja trzeciego wymiaru w wiadomościach przekazywanych Ziemianom.

Przeglądarka na obrazie automatycznego kontenera filmów, sformatowana podczas dołączania i wyświetlająca miniaturę, która po kliknięciu ładuje się i wyświetla model 3D w ramce, bezpośrednio widoczny w poście.

4 polubienia

Nie mogę się doczekać pierwszej wskazówki :thinking:

1 polubienie