Chciałbym złożyć elementy biblioteczne , wykonując połączenia, które znajdują się w funkcjach część/spawany/pasowany. Ponieważ elementy muszą być dobrze dopasowane do siebie. Ale nie sądzę, żeby to było możliwe
Myślałem o umieszczeniu wszystkiego w pliku części, tworząc moje części w bibliotece spawanych mechanicznie, ale czy uda mi się je usunąć z mojej listy części na rysunkach?
A w przypadku konstrukcji *specjalnej" nie da się zgrupować wszystkiego w jednym pomieszczeniu. Jak to zrobić?
Dodam dla punktu 2, że możliwe jest odizolowanie bryły na rysunku od wstawienia >widok rysunku >odnoszący się do modelu >wybór bryły i odniesienie rzutowania.
W trzecim punkcie zalecam, aby wszystkie spawane części znajdowały się w tym samym dokumencie części, aby lepiej ustrukturyzować BOM-y z oznaczeniami wysyłkowymi, a jeśli jest to zbyt skomplikowane i aby uniknąć sytuacji, w której drzewa tworzenia staną się niemożliwe do zarządzania, możliwe jest wstawianie części w dokumencie poprzez wstawienie > części.