Nazwa funkcji MEP 3D

[…]Problem wynika z wstawiania elementów bibliotecznych, właściwości elementów są obecne, ale niemożliwe do wyświetlenia na planie

Czy możesz sprecyzować?

Czy możesz udostępnić swój plik?

Czy nie scaliłbyś funkcji biblioteki?
To może wyjaśniać, dlaczego właściwości nie są informowane.
Jeśli to możliwe, zgodnie z prośbą @Silver_Surfer udostępnij swój plik (lub przykładowy plik bez poufności, jeśli to konieczne)

1 polubienie

Oto, jak zwykle to robię
Zaznaczam, że do wkładki nie mam problemu ponieważ jest to pokój wstawiony w innym pokoju, tutaj szukam funkcji regału

Animation

Część 1.SLDDRW (61,3 KB)
Pozycja1.SLDPRT (655.9 KB)
Nr grawerowania. SLDLFP (298.6 KB)

Nie widziałem pobieranych plików, szukam.

Umieściłem pliki

Szukam nazwy funkcji bibliotecznej, to tutaj przykład, przyda się dla funkcji arkusza blachy

@IL1, jeśli spojrzysz na link, który skopiowałem od ciebie na początku, poradzili ci, abyś umieścił podlinkowaną notatkę w bibliotece, abyś mógł jej następnie poszukać w swoim ostatecznym programie do PE.
Czy próbowałeś w ten sposób?

Nie udało mi się zdobyć spersonalizowanej notatki bez napisania jej w pokoju, do którego trafia biblioteczna, więc nie wiem, do czego służy

Czy zmieniasz nazwę funkcji biblioteki?

Nie, nazwa funkcji nie została zmieniona

Jeśli chcesz tylko wyświetlić " Nagraj nr ", zrób to, co zasugerowałem @coin37coin : zapisz swoją notatkę " Nagraj nr ". w bibliotece (z linkiem do właściwości nazwy pliku lub bez niego) w tym samym folderze, w którym znajduje się funkcja.

Chcę wyświetlić funkcję biblioteki blach lub innych, tutaj jest to tylko przykład, ponieważ są dziesiątki różnych zainteresowanych jest wyświetlenie notatki bez wyszukiwania funkcji, a następnie powiązanej notatki

Jeśli możesz to zrobić na przykład w częściach, jestem biorcą

Witam;

Czy próbowałeś zepsuć funkcję regału w swoim pokoju?
(Kliknij prawym przyciskiem myszy: Podziel funkcję biblioteki)
… Rozkładamy nasze " wsadowe " funkcje wiercenia, aby móc je poprawnie zwymiarować na naszych rysunkach... w przeciwnym razie brak możliwości skorzystania z " wymiarów modelu " (... Aby sprawdzić, czy daje to większy dostęp do właściwości w Twoim przypadku).

1 polubienie

Witam
Celem nie jest tutaj rozbicie funkcji