Przychodzę do was z nowym pytaniem. Mam zaimportowaną część, którą muszę przerobić, aby później ją zmodyfikować. Próbowałem rozpoznawania funkcji, ale to nie działa, chciałbym poznać Twoją opinię na temat projektu tej części, ponieważ na razie jestem w totalnym impasie.
Zamiast zawracać sobie głowę przerabianiem sztuki, z konieczności utratą informacji w transkrypcji. Dlaczego nie zaczniesz od swojej oczyszczalni ścieków, aby nad nią popracować?
Oczyszczalnia ścieków służy jako baza referencyjna, a Ty dodajesz/usuwasz materiał, który Ci odpowiada. Możesz nawet zrobić (trochę) powierzchni, aby pobawić się grubościami.
Chciałbym mieć czysty pokój i móc sterować wszystkimi moimi funkcjami. Jeśli zacznę od pliku STEP to będę miał coś nie do posprzątania i mogę też stracić sporo czasu, jeśli będę chciał dokonać dużej modyfikacji (powiększenie moich krzywych
Nie, nie chcą :( Muszę przerobić cały projekt projektu i jest to jedyna część, której nie mogę zrobić. Nie wiem nawet, od czego zacząć, żeby to zrobić. Przetestowałem kilka rozwiązań, ale bez powodzenia
Chciałbym zrobić całkowite przeprojektowanie, aby na przykład tylko wydłużyć część, zmodyfikować krzywizny przodu, aby były bardziej okrągłe, ale bez modyfikowania długości i szerokości części...
Oprócz... oprócz... Ale wtedy nie obchodzi cię, czy powtórzysz ich grę! Osobiście nie marnowałbym na to czasu. To będzie strasznie frustrujące i nigdy nie będzie dokładne
Masz swoje wymiary rozmiaru (maksymalna długość i szerokość). Wszystko, co musisz zrobić, to sprawić sobie przyjemność i stworzyć element, który Ci się podoba, biorąc tu i ówdzie wymiary, które Cię interesują