Aktualizacja strony dzisiaj od 12:30 do 13:30!

Chodzi o to, że panele stałe są opłacalne tylko na ekranach panoramicznych, a nie na urządzeniach mobilnych. Potrzebujesz więc wersji tego menu w panelu bocznym tylko dla komputera, a obecnej wersji (ale automatycznego ukrywania) tylko dla telefonu komórkowego.

1 polubienie

Tak, nawaliłem, kiedy powiedziałem, że naprawione. Można go było zmienić w zależności od rozdzielczości (ale hej, nie wpadnij w pułapkę zmiany rozmiaru dla 640x480 :smiley: )
W przypadku urządzeń mobilnych musi być coś konkretnego lub przynajmniej konfiguracja.

1 polubienie

Witam;

Czy zauważyliście również znaczny spadek responsywności forum od czasu tej aktualizacji?

Pozdrowienia.

Witam
To samo dla mnie, aby powrócić do strony głównej forum naciskam na logo MyCAD, jak szybko wrócić do strony głównej, klikając wstecz?
Jak mówisz, przycisk Home w lewym górnym rogu może być interesujący :slight_smile: chrome_RN1WE737CX

Miłego dnia, Nicolas

1 polubienie

Witam
Na komputerze PC informacja zwrotna jest umieszczana obok wiadomości, gdy przejdziesz w dół rozmowy, która następuje:
image

Na smartfonie jest to coś innego, przycisk Wstecz smartfona, ponieważ nie ma ikony Wstecz.

2 polubienia

Cze wszystkim

Dziękujemy za Twoją opinię! Rzeczywiście dodamy przycisk strony głównej, aby powrócić do strony głównej forum;
Zastanawiamy się również, jak ulepszyć wersję mobilną!
Jeśli chodzi o responsywność forum, to będziemy patrzeć!

Witam
Tak, to właśnie mam na myśli. Muszę tylko znaleźć na to trochę czasu.

I potwierdzam utratę responsywności. Złożyłem to na karb powrotu do lynkoa, ale tak, to się utrzymuje.

Wygląda na to, że jest to baner "reklamowy", który ładuje się długo