Mam problem, zastępuję rysownika, który miał w firmie ponad 20 lat. W każdym razie, muszę zmodyfikować wymiary na części, którą już zrobił, który mówi, że zmiana strony mówi o nowym rysunku, ponieważ było dużo modyfikacji, więc stary układ stał się wielkim bałaganem, więc zrobiłem nowy. Problem polega na tym, że ta pierwsza osoba tworzyła złożenia, nie tworząc złożenia z różnych plików części. Oznacza to, że w zasadzie jego zestaw jest pojedynczym plikiem .sldprt. Na własnym rysunku udało mu się umieścić na kartce papieru tylko jedną część tej części (belkę IPN), nie chowając niczego w drzewie, nie tworząc konfiguracji bez niczego. I muszę zrobić to samo, ale teraz jestem zablokowany.
Jest mała szansa, że zrozumiesz, o co pytam, ale nigdy nie wiesz, ahaha.
Wybierasz swój widok na mapie, a następnie klikasz przycisk "Wybór treści"... " i tam możesz wybrać treść, która ma być wyświetlana w Twoim widoku. Aby wyświetlić je wszystkie, musisz je wszystkie zaznaczyć.
Myślę, że musiał postępować jak posłowie do PE od konstrukcji spawanych. Kiedy przeciągniesz element do MEP , powinieneś mieć "wybierz ciało" w lewym górnym rogu, a następnie wybierz i voila.