Jestem nowym użytkownikiem oprogramowania Draftsight do rysowania planów przyszłej pracy. Mam kilka przeszkód w jego optymalnym wykorzystaniu.
Czy ktoś ma instrukcję do tego oprogramowania w języku francuskim, niestety znalazłem ją tylko w języku angielskim. A moja znajomość angielskiego nie jest zbyt zaawansowana!!
Zgadzam się ze wszystkim, co zostało tutaj powiedziane: pomoc po francusku, wideo na youtube. Możesz także spróbować przetłumaczyć "Pierwsze kroki" za pomocą Google Translator!
A dodam, że na konkretny problem możesz zadać pytanie na tym forum, a my Ci odpowiemy, zazwyczaj dość szybko!
Serdecznie zapraszamy do pobrania bezpłatnego przewodnika wprowadzającego do programu DraftSight. Zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych użytkowników CAD, przewodnik zawiera ponad 180 stron podstawowych umiejętności potrzebnych do efektywnego korzystania z DraftSight.
Należy również zauważyć, że DraftSight jest bardzo zbliżony do AutoCAD (dla niezbyt starych wersji), a Internet jest pełen samouczków dla AutoCAD, który działa w ponad 70% dla DraftSight.
Z drugiej strony, DraftSight nie posiada "Centrum projektowania" jak w AutoCAD.
Dla freda ten przewodnik jest tylko w języku angielskim!
Dla tych, którzy potrzebują pomocy, a w szczególności przewodnika w języku francuskim dla draftsight, stworzyłem forum wsparcia, na którym dzielę się wszelkiego rodzaju wskazówkami, jak nauczyć się korzystać z draftsight do najczęstszych zadań.