Sposób stosowania

Witam

Jestem nowym użytkownikiem oprogramowania Draftsight do rysowania planów przyszłej pracy. Mam kilka przeszkód w jego optymalnym wykorzystaniu.

Czy ktoś ma instrukcję do tego oprogramowania w języku francuskim, niestety znalazłem ją tylko w języku angielskim. A moja znajomość angielskiego nie jest zbyt zaawansowana!!

Dziękuję za odpowiedzi!!

Witam

Jakie to oprogramowanie?

1 polubienie

Witam

Może wypełnij swój profil o używanym oprogramowaniu i umieść tag "Oprogramowanie", gdy zadajesz pytanie :)

2 polubienia

Witam

Kiedy mówisz instrukcja obsługi, czy mówisz o pomocy online czy samouczkach?

Pomoc online jest dla mnie w języku francuskim w DraftSight, jeśli chodzi o samouczki, nie wiem, czy takie są.

@+

2 polubienia

Rzeczywiście, przewodnik wprowadzający jest w języku angielskim.

Jednak, jak mówi Coyote, pomoc online jest w języku francuskim.

Ponadto dobrym rozwiązaniem, aby nauczyć się nieco szybciej, jest przejście bezpośrednio do Youtube w celu wyszukania filmów w oprogramowaniu.

Pozwala to nauczyć się manipulować i często jest znacznie prostsze niż samouczki.

Krótko mówiąc, możliwych jest kilka rozwiązań, niekoniecznie będąc dwujęzycznym :)

2 polubienia

Witam

Zgadzam się ze wszystkim, co zostało tutaj powiedziane: pomoc po francusku, wideo na youtube. Możesz także spróbować przetłumaczyć "Pierwsze kroki" za pomocą Google Translator!

A dodam, że na konkretny problem możesz zadać pytanie na tym forum, a my Ci odpowiemy, zazwyczaj dość szybko!

1 polubienie

Witam

drafsight właśnie wysłał następującą wiadomość:

Serdecznie zapraszamy do pobrania bezpłatnego przewodnika wprowadzającego do programu DraftSight. Zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych użytkowników CAD, przewodnik zawiera ponad 180 stron podstawowych umiejętności potrzebnych do efektywnego korzystania z DraftSight.

Może go otrzymałeś?

Pozdrowienia

1 polubienie

Należy również zauważyć, że DraftSight jest bardzo zbliżony do AutoCAD (dla niezbyt starych wersji), a Internet jest pełen samouczków dla AutoCAD, który działa w ponad 70% dla DraftSight.

Z drugiej strony, DraftSight nie posiada "Centrum projektowania" jak w AutoCAD.

Dla freda ten przewodnik jest tylko w języku angielskim!

Witam

Dla tych, którzy potrzebują pomocy, a w szczególności przewodnika w języku francuskim dla draftsight, stworzyłem forum wsparcia, na którym dzielę się wszelkiego rodzaju wskazówkami, jak nauczyć się korzystać z draftsight do najczęstszych zadań.

Z linku http://draftsight.forumactif.com/forum

Do zobaczenia wkrótce

Witam julien naniche, forum nie jest aktywne? (nie można zadać pytania po rejestracji)

Zobacz ten link

https://www.youtube.com/watch?v=fnwsVDwR75w&list=PLJzMXkURRYpmb0Hjvr2HL612umgRBPEzb

Znajdziesz tu kilka samouczków do nauki Draftsight

@+ ;-)

Witaj eveol,

Dziękuję za uwagę, zmieniłem uprawnienia.

Miłego dnia