Modelowanie sprężyny

@Tomalam zrobiłem skanowanie spiralne, jest ono po prostu oznaczone jako Protrusion, ponieważ moje funkcje były wykonywane na wersji Pro/e, w której nazwy były różne. Może nawet przed pożarami.

Zmień jedną z funkcji, a zobaczysz, że okno jest inne.

S.B

O tak, pominąłem ten mały szczegół nazwy funkcji, ale bardzo rzadko jej używam

PS: gt22 nic nie widzimy!!

1 polubienie

Używam tej funkcji, gdy chcę, aby wątek był wizualny do prezentacji dla klientów lub materiałów sprzedażowych.

S.B

@Tomalam .......... To są zdjęcia linków zamieszczonych w mojej pierwszej wiadomości na pierwszej stronie

powiedz mi, czy to działa, czy nie, nie pracuję sam z żądanym dziennikiem

dziękuję tuto wiosna zmienna wysokość dźwięku

http://proewildfire.free.fr/tutoriaux-fichiers.html

Dziękuję s.b. za zdjęcie Twojej wiosny. Niestety nie mogę go otworzyć, ponieważ nadal mam pro/e, przełączam się na creo dopiero około marca 2015 roku (interfejs wygląda prosto :-) ). Czy możesz zrobić mi obrazek z nazwami stron, abym mógł lepiej zrozumieć relacje. Nasze sprężyny są wykonane ze zmiennym skokiem, aby zwój lub zwoje były połączone na początku i na końcu. Czy uważasz, że nie da się utrzymać tego sposobu tworzenia wiosny w swoich relacjach?

Z mojej strony mi się udało, ale mam jeszcze wyliczenie, które dla mnie pozostaje losowe w zależności od sprężyny. Chciałbym więc przetestować wasze relacje.

Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które mi pomagają. Nawet w dużej firmie, zatrudniającej ponad 600 osób, nie zawsze dostajesz pomoc z takimi problemami^^

Witam

Myślę, że zmienna wysokość dźwięku jest możliwa.

W załączeniu znajdują się obrazy funkcja po funkcji.

S.B

ressort-fonction1.png

Na obrazach nic nie widać.

Dołączam je jeden po drugim.

S.B

ressort-fonction2.png

Trzecia funkcja.

ressort-fonction3.png

I ostatnia.

Nie miałem odwagi zrobić globalnego pdfa.

S.B

ressort-fonction4.png