Zmiana rozmiaru przyłączy SW ELECTRICAL

Bjr, moje punkty połączeń są prawie niewidoczne i nie mogę znaleźć ustawień, aby je zmienić.

Dziękuję za pomoc

point_de_connection.bmp

Witam

Może jest problem ze skalą z kropkami lub z nitkami na całym rysunku?

Witam

Jeśli przejdziesz do narzędzia==> opcje==> szkic; Czy nie ma sztuczki, aby ustawić punkty? Godzina 9 rano.

Wykorzystuje filtr połączeń przyłączy i trasy

To jest w

opcja/dostosuj/pasek narzędzi/filtr wyboru

Pozwoli Ci to od razu je odnaleźć

@+

1 polubienie

Dziękuję za odpowiedzi, ale nie mogę znaleźć menu:

opcja/dostosuj/pasek narzędzi/filtr wyboru

Mam "opcję", ale potem nie dostosowuję...

Właśnie zauważyłem, że moje numery gwintów są również bardzo małe, więc myślę, że muszę zmienić rozmiar numerów gwintów... znowu go nie znajduję ....

probleme_taille_reperes_fils.png

Dzięki temu, że wszędzie się bawiłem, zmieniłem parametr, teraz  moje numery gwintów już się nie zwiększają, wszystkie moje wątki mają tę samą wartość..... i nie wiem, gdzie znaleźć ten parametr.... jeśli qq może mi pomóc... Dziękuję

Czy próbowałeś zresetować ustawienia do domyślnych?

Myślę, że zaoszczędzimy nasz czas:)

Przejdź do zakładki PROJEKT/KONFIGURACJA, a następnie:

1 polubienie

Witam, a więc odtworzyłem projekt z podstawowym szablonem i największy problem jest rzeczywiście w konfiguracji projektu, zakładce graficznej, w której zmieniamy rozmiar punktów oraz w konfiguracji projektu, w zakładce referencyjnej, w której zmieniamy rozmiar czcionki... Z mojej strony... ale w projekcie, który miałem, bez względu na to, jak bardzo zmieniałem te parametry, nic się nie zmieniało... Bez wątpienia błąd, który sprawił, że straciłem dużo czasu. W każdym razie dziękuję za odpowiedzi.... Na pewno wrócę po inne problemy, ponieważ jestem nowy w SW Electrical i wychodzę z Autocada, więc OGROMNY krok do podjęcia.

Miłego dnia i jeszcze raz dziękuję