My pack and go pobiera części z mojej biblioteki projektów

Witam
Chciałem wiedzieć, czy możliwe jest wyeksportowanie moich części z biblioteki projektów w pakiecie i przejście bez tworzenia części, ale z zachowaniem linku.
Mam zespół, w którym używam mojej biblioteki, jednak kiedy robię pakiet i idę, dostaje mi się wszystkie moje części, więc kończę z duplikatami, zamiast iść po części z biblioteki.

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Witam @cbarou1

Jeśli dobrze rozumiem, chcesz odzyskać tylko niektóre części.

W trybie spakowania i użycia należy wybrać usługę ASM, a następnie ręcznie usunąć zaznaczenie części, których nie chcesz eksportować
Lub wybierasz części jedna po drugiej.

Z drugiej strony, kiedy mówisz

Nie rozumiem, bo paczka i Go (PaG) nie tworzy pokoju, ale tworzy kopię (duplikat).
Jeśli utwory z PaG są w różnych repertuarach, nie ma aktualizacji.
Jeśli nie chcesz aktualizacji, musisz umieścić prefiks lub sufiks.

Ale mam wrażenie, że to nie jest to, czego chcesz!
Powiedz nam więcej lub poczekaj trochę na propozycje naszych kolegów, którzy są ostry w tych tematach

Pozdrowienia

1 polubienie

Tak, przepraszam, że pakiet i go tworzy kopię, jednak mam części biblioteczne, które są również kopiowane w nowym folderze. To, czego bym chciał, to nie kopiować ich, ale zachować link w moim pliku biblioteki (wspólne komponenty).

Możesz dwukrotnie kliknąć nagłówek " W folderze " (ścieżka różnych części i masz to okno, które otwiera się i pozwala odznaczyć elementy ze ścieżki (folderu). W razie potrzeby robisz to kilka razy.

W przeciwnym razie istnieje narzędzie Visiativ, które jest bardziej odpowiednie do tego, jeśli masz dostęp do narzędzia MyCad (ścieżka biblioteki zapisana na następny raz).
To narzędzie nazywa się projectManager i może również wykluczać niektóre części na podstawie właściwości lub innego żądania:

3 polubienia