Cześć @coin37coin , Aby włączyć tryb wielu ograniczeń: Na przykład, wybieramy powierzchnię i wszystkie powierzchnie innych elementów, które mają być odniesione do 1. strony:
A jeśli to konieczne, zaznacz " Utwórz plik z wieloma ograniczeniami" Folder jest tym, co pojawia się w drzewie. Można go usunąć bez usuwania ograniczeń za pomocą kliknięcia prawym przyciskiem myszy Przełam ograniczenie wielokrotne, jeśli denerwuje Cię to tak samo jak ja!
Edit: Osobiście nie lubię, kilka zalet za zbyt wiele ograniczeń!
Tak, wiem i czasami używam go dodatkowo (w niektórych przypadkach uważam go za bardzo praktyczny). Z drugiej strony całkowicie go pominąłem, gdy robiłem makro. Dzięki za info o błędzie. Zobaczę, czy uda mi się zidentyfikować folder z wieloma ograniczeniami do przetworzenia zawartości.
Uwielbiam go wręcz przeciwnie, tworzy instancje ograniczeń ze wspólnym odniesieniem, a także wyraźnie porządkuje je we wspólnej hierarchii. A gdy chcesz przełączyć się z jednego odniesienia na drugie (np. aby przejść z planu zespołu lub komponentu do planu innego komponentu), jest to znacznie łatwiejsze. I teoretycznie władze łagodzą całe zamieszanie. Nie sprawdzałem tutaj.