myCADday - Edycja 2020

I tak, dobrze to widziałeś! myCADday powraca w 100% cyfrowym formacie w czwartek, 5 listopada 2020 r.! :)

MyCADday to wydarzenie dedykowane społeczności użytkowników rozwiązań Dassault Systèmes. Jest to okazja dla użytkowników do dzielenia się swoimi doświadczeniami, odkrywania nowego oprogramowania i wymiany informacji z innymi użytkownikami. W tym roku uczestnicy będą mogli podzielić się swoimi najlepszymi wskazówkami i poradami dotyczącymi oprogramowania SOLIDWOKS. 5 propozycji, które zostaną uznane za najbardziej użyteczne, zostanie nagrodzonych licznymi nagrodami. Należy pamiętać, że propozycje należy przesyłać do 28 października 2020 r.

Przyjdź i odkryj wszystkie nowe produkty SOLIDWORKS, a także najlepsze porady i wskazówki techniczne od naszych ekspertów.  Podczas tego cyfrowego spotkania dajemy Ci możliwość poszerzenia swojej sieci kontaktów i skontaktowania się z naszymi technikami i konsultantami bezpośrednio w jednym z naszych wirtualnych pokoi. Po raz pierwszy będziesz mógł również podzielić się własnymi wskazówkami, biorąc udział w naszym wyzwaniu SOLIDWORKS Challenge. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni podczas MyCADday i otrzymają ekskluzywne nagrody! 

Aby zarejestrować się za darmo , kliknij tutaj

Aby wziąć udział w wyzwaniu , kliknij tutaj

Czekamy na Ciebie!  

5 polubień

@Coralie

Witam, link do rejestracji nie działa sniff.

Niech moc będzie z tobą

1 polubienie

Witaj @obi wan!

Przepraszam za ten błąd... Linki działają!!  

Miłego dnia :)

1 polubienie

@coralie,

Dziękuję Nickel. Czy możesz podać więcej informacji na temat tego MyCAD Digital, nigdy nie brałem udziału w wydarzeniu cyfrowym, jak to działa?

Dziękuję

Niech Moc będzie z wami.

1 polubienie

@Obi Wan, 

I tak, dobre pytanie! Tego typu impreza jest przecież niezwykła..!  Zwracam się do organizatorów z prośbą o dokładne odpowiedzi, wszystko opowiem Wam jutro:)

Witaj coralie,

Opublikowałem wskazówkę, ale umieściłem błąd msg

Błąd krytyczny: Wywołanie niezdefiniowanej funkcji lynkoa_api_get_node_alias() w /home/sobizzz/www/LynkoaStore Drupal/www/sites/all/modules/sobizzz_challengev2/sobizzz_challengev2.form.inc w wierszu 299

ale i tak to trwało, więc kilka razy mam tę samą propozycję. Czy mógłbyś usunąć i zostawić tylko jeden (przedostatni )?

Z góry dziękuję.

Ps: Nie znalazłem sposobu , aby dodać plik PDF do propozycji wyzwania

bug.jpg
1 polubienie

Witam @ wszystkich! 

Odpowiadając na Wasze pytania :)

@obi wan, na kilka dni przed wydarzeniem platforma zostanie aktywowana, abyś mógł się zidentyfikować  i zdecydować o swoim programie na dany dzień. W tym dniu zalogujesz się i będziesz mieć dostęp do wybranych przez Ciebie warsztatów na żywo :)

Jeśli chodzi o interakcję podczas transmisji na żywo, będziesz miał możliwość zadawania pytań na czacie obok transmisji na żywo. Będziesz miał również możliwość składania próśb o bezpośredni kontakt (nie tylko na czacie, ale także z osobą na żywo). W takim przypadku będziesz mógł " wejść " do " wirtualnego pokoju" z żądaną osobą (technikiem, konsultantem lub sprzedawcą). Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno:) wszystkie informacje zostaną wysłane do Was na kilka dni przed wydarzeniem!

@ac cobra427, dziękuję za udzielenie mi informacji, nasze zespoły techniczne rozwiążą ten problem :) Usunę dodatkowe artykuły z powodu błędów, dziękuję za udział!!

Nie wahaj się, jeśli masz dodatkowe pytania :)

Miłego dnia!!

2 polubienia

Dobry wieczór @Coralie ,

w związku z tym wyzwaniem; Naprawdę tego nie rozumiem?

Udział w Konkursie jest równoznaczny z pełną i bezwarunkową akceptacją niniejszego regulaminu.

Aby Twoje zgłoszenie było ważne, dołącz następujące zdanie w e-mailu zgłoszeniowym, w przeciwnym razie Twoje zgłoszenie nie będzie ważne.

"Biorąc udział w tym konkursie, oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję regulamin MyCADday digital Challenge 2020".

Nie było potrzeby umieszczania w tym miejscu informacji za pośrednictwem poczty elektronicznej.

Witaj @ac kobra 427, 

Wiadomość ta skierowana jest do osób, które chcą przesłać nam swoje propozycje drogą mailową (w szczególności do naszych szwajcarskich przyjaciół); Jeśli opublikujesz swoją propozycję bezpośrednio przez platformę, nie musisz jej określać , ponieważ domyślnie akceptujesz warunki wyzwania! Więc nie martw się o siebie ;) 

Miłego dnia, Coralie :)

1 polubienie