Witam
ELEARNING SPAWANIE nie działa zatrzymuje się przy pierwszym szkoleniu, dlaczego jest zablokowane?
Korzystam z oprogramowania SW 2017 SP5.
Dziękuję za odpowiedź. ...@+.
PS: Zobacz załączone zrzuty ekranu.
Witam
ELEARNING SPAWANIE nie działa zatrzymuje się przy pierwszym szkoleniu, dlaczego jest zablokowane?
Korzystam z oprogramowania SW 2017 SP5.
Dziękuję za odpowiedź. ...@+.
PS: Zobacz załączone zrzuty ekranu.
problem z siecią
?
Witam
Nie rozumiem Twojego problemu. Kurs "Obróbka blachy" sprawdza się dobrze. Czy możesz spróbować ponownie? Do którego IE jesteś (Chrome, IE, ...)?
Pozdrowienia
Czy masz ten problem z innymi tematami, czy dotyczy to tylko tego kursu?
Witam
Dziękuję za odpowiedzi, ale jeśli spojrzysz na poniższy zrzut ekranu, zobaczysz, że się blokuje, w każdej części jest kłódka, której nie mogłem zrobić, i taka, której nie mogłem zweryfikować ... @+
Witam
Tak, na razie tylko na tym kursie blacharskim spotkałem ten problème...@+
Dziękuję.
Witam
Jest to całkiem normalne, ponieważ ten moduł wymaga wykonania wszystkich rozdziałów, aby iść naprzód. Więc nie możesz przejść do "Składanie, rozkładanie,..." dopóki nie zatwierdzisz bieżącej lekcji "Zaawansowana funkcja składania,...".
Inne moduły opierają się na tej zasadzie do tego stopnia, że inne można wykonać bez kroków walidacji.
Pozdrowienia
Dziękuję za odpowiedź, ale po prostu zacina się na końcu 2. rozdziału i widzimy, że jest zablokowany, ... To tylko po to, aby wiedzieć, dlaczego się blokuje... Z góry dziękuję za inne odpowiedzi, serdecznie.
Dobry wieczór
Zalogowałem się za pomocą Twojej tożsamości i mogę kontynuować kurs oglądany pod kątem "La Tôlerie". Jest to moduł, w którym musisz wykonać wszystkie lekcje, w przeciwnym razie nie odblokuje następnego zamka.
Pozdrowienia
Witam Pana Jeana Marca Savoyata,
Dziękuję za odpowiedź, zamierzam spróbować innej i uważam cię za nieważną.
Pozdrowienia.
Alain RANCHON
Witam ponownie,
Tutaj właśnie skończyłem 2 rozdział, który udało mi się polubić, ale go nie ukończyłem.
Dziękuję za oświecenie mnie.
Pozdrowienia.
PC: Zrzut ekranu
Dobry wieczór
Naprawdę nie rozumiem, co się dzieje w twoim poście, ponieważ z mojej strony i z twoją nazwą użytkownika mogę kontynuować rozdział 2 (który nie jest jeszcze skończony). Czy masz dostęp do ikony "Menu", aby poruszać się po module? Części w kolorze szarym to te, które już wykonałeś, a w kolorze pomarańczowym to te, które nie zostały jeszcze ukończone w kursie. Aby ukończyć tę lekcję, musisz przejść całą drogę do quizu.
Czy możesz utworzyć zgłoszenie na infolinię, aby mogli zdalnie przejąć kontrolę nad Twoją stacją roboczą?
Pozdrowienia
Jean-Michel SAVOYAT
Witam Jean-Michel Savoyat,
Dziękujemy za kontynuację tego szkolenia e-learningowego, ... Reszty szkoleń z blachy nie będę mógł/mogła wypróbować, ale będę Was informował na bieżąco o obecnej sprawie.
Tymczasem, Szanowny Panie, przyjmij moje serdeczne pozdrowienia.
Pan Alain RANCHON
Witam wszystkich, którzy brali udział w moich badaniach nad działaniem elearningu blachy, w porządku właśnie skończyłem, działa, więc nie mogłem wyjaśnić tego niedziałania i jeszcze raz dziękuję wam wszystkim, serdecznie.
Alain RANCHON
Witam
Mam uwagę na temat e-learningu rysunków solidworks, na ostatnich 3 rozdziałach często jest ta sama prezentacja, która się powtarza, jest to trochę krępujące, jeśli jesteś początkującym, z mojej strony nie przeszkadza ci to w ręcznym ukończeniu tego szkolenia.
Zauważyłem tę uwagę aż do dnia dzisiejszego i o tej godzinie.
@+
Alain RANCHON
Witam
Mam uwagę na temat e-learningu rysunków solidworks, na ostatnich 3 rozdziałach często jest ta sama prezentacja, która się powtarza, jest to trochę krępujące, jeśli jesteś początkującym, z mojej strony nie przeszkadza ci to w ręcznym ukończeniu tego szkolenia.
Zauważyłem tę uwagę aż do dnia dzisiejszego i o tej godzinie.
@+
Alain RANCHON
Witam
Czy możesz mi powiedzieć, o który moduł chodzi?
Dziękuję
Pozdrowienia
Witam
Szablonem są widoki rysunkowe Solidworks, tylko ostatnie rozdziały prezentacji są powtórzone na ten sam temat... MErci @+.
Pozdrowienia.
Alain RANCHON
PS: Nie wahałem się, żeby zrobić to jeszcze raz.