gerald
18 Listopad 2013 08:54
1
Witam
Zarejestrowałem się na MyCADplace, a kiedy zapytałem, czy są jakieś tutoriale lub inne wyjaśnienia, które przygotują mnie na koszt wysyłki 2 grudnia, powiedziano mi, że muszę iść do lynkoa... cóż, jestem tam od jakiegoś czasu, więc pytanie,
Pozwalam sobie na to i czekam na kontakt, czy gram na swoim podstawowym GG i denerwuję wszystkich, aby poszli łowić ryby?
Ps: powszechnie wiadomo, że jestem Cassec.... Więc nie martw się, nie jestem złośliwy za to wszystko lol
Witam
Mycadplace będzie dostępny online od 2 grudnia.
Będzie pomoc online, ale nie martw się: jeśli wiesz, jak korzystać z usługi takiej jak Dropbox, możesz skorzystać z Mycadplace.
Chcieliśmy zaoferować Ci najprostsze możliwe rozwiązanie.
Teraz, jeśli masz konkretne pytanie dotyczące rozwiązania, możesz je rozwinąć i zadać je tutaj.
Pozdrowienia
F.Chosson
2 polubienia
system
18 Listopad 2013 09:05
3
Witam
Rozwiązanie jest proste. Moim zdaniem zapoznanie się z produktem... Najwyżej 10 minut...
Jak mówi Fred, dostępny jednak w razie jakichkolwiek pytań.
Yves
gerald
18 Listopad 2013 09:24
4
Mam nadzieję, że będzie to proste dla gościa, który konsultuje się... Mój klient już zmaga się z Outlookiem....
gt22
18 Listopad 2013 09:39
5
Nie mogę wysłać Ci PW @ SEPM?
Twój adres jest dobry?
@+ ;-)
Witam
Po tym, jak Twój klient ma problemy z Outlookiem...
Obsługa jest dla nas bardzo prosta, ponieważ opanowujemy nasze narzędzia komputerowe.
Osoba, która nie może sobie poradzić z Outlookiem, nie ma już tego samego.
Nadal jest minimum manipulacji do wykonania, z pewnością bardzo "prostych", ale nie mniej skomplikowanych niż normalne użytkowanie w Outlooku.
1 polubienie
gerald
19 Listopad 2013 21:21
7
@gt22
To odwzajemnione, wysłałem ci wiadomość, zrozumiałeś to?
gerald
30 Listopad 2013 23:40
9
I op mały blok startowy na 2 grudnia
gerald
3 Grudzień 2013 08:39
10
Witam
Właśnie zacząłem testować...
Umieściłem plik SLDASM w przykładzie i działa, ale kiedy tworzyłem swój projekt, nie chciał mnie z tego pliku. Czy nie możemy utworzyć 2 różnych projektów z tym samym plikiem?
gerald
3 Grudzień 2013 08:41
11
Zapomniałem o wyjaśnieniu, które z pewnością ma swoją narzucającą się małość...
W Fixed jestem na komputerze, ale ponieważ dużo się ruszam, mój laptop to macbook pro.
Mogę otwierać na nim pliki dzięki edrawing, ale co z mycadplace.
gt22
3 Grudzień 2013 08:46
12
Witam @SEPM
Widziałem tytuł DHG ale nic + nie idziemy dalej .......................? Nie rozumiem??????
@+ ;-)
PS: Poproś Yves'a o potwierdzenie
gerald
4 Grudzień 2013 23:58
13
Wkleiłem trochę więcej i inny format
Teraz muszę wymyślić, jak zaprosić i zajmuje to więcej niż 10 minut
gerald
5 Grudzień 2013 00:35
14
No to wszystko, wysłałem gościa na zewnątrz Lynkoa i na stażystę do Lynkoa przy innym projekcie. Zobaczymy..;
roms
5 Grudzień 2013 08:30
15
Cześć Gerald
Dobrze odebrałem monit, ale wyświetlany jest komunikat, że monit jest wyłączony i nic więcej się nie dzieje...
Przepraszam
Rzymski
sans_titre.jpg
gerald
5 Grudzień 2013 09:06
16
Witaj Romain
Odesłałem Ci zaproszenie i tak na wszelki wypadek jesteś współpracownikiem + czytelnikiem. Po tym będzie tylko administrator do przetestowania
gerald
5 Grudzień 2013 09:28
17
We wszystkich moich projektach na mycad pojawia się tylko jeden współpracownik. Czy to normalne?