Od pewnego czasu, podczas korzystania z kreatora wiercenia z SW 2015, SP5 SW wybiera niewłaściwą stronę powierzchni, kierując normalną na zewnątrz..... Otwór sugerowany na żółto jest wyświetlany poprawnie, a następnie natychmiast się odwraca. Jest to bardzo bolesne, ponieważ trzeba ręcznie obrócić szkic, aby wwiercić się w materiał, a nie po drugiej stronie. Czy jest to spowodowane parametrem, który sam by się zepsuł? Przeszukałem opcje systemu, ale nie znalazłem niczego, co mogłoby się zbliżyć. Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z tym problemem?
Dziękuję
pb_de_normale.jpg
Witam
Możesz już spróbować przywrócić ustawienia.
Pozdrowienia
To naprawdę bardzo dziwne!
Myślę, że musisz odinstalować SW2015 i zainstalować go ponownie.
Moim zdaniem to błąd w instalacji
Coś, czego w żadnym wypadku nie mogę odtworzyć
Rzeczywiście, to musi być rozwiązanie, zwłaszcza, że niepokoi mnie kolejny błąd, nie mogę już zmienić tła już zrobionego posła do PE. Ale dziesięć lat temu, aby ponownie zainstalować, wystarczyło włożyć płytę CD z powrotem, a ona działała sama. Teraz będziemy musieli znaleźć kody, wpisz 1, 3, nie usłyszałem twojej odpowiedzi, powtórz .... Obawiam się najgorszego.
W każdym razie dziękuję
1 polubienie
Nie, ponowna instalacja przebiega dobrze, o ile komputer nie jest całkowicie uszkodzony.