Nowe wyzwanie projektowe!

Cóż, vi!

Dlatego poprosiliśmy o wyjaśnienia. w naszych interakcjach z @DoubleL

Dla mnie, który nie korzysta z modelera NURBS, jest to mission impossible, chyba że robię coś brzydkiego.

Ponadto nie wolno jej upłciowić, aby nie ściągnąć na siebie gniewu zeekologiczno-pseudofeministycznej. Rozwiązaniem jest więc stworzenie anioła, ponieważ nie znamy jego płci.

@soring wtedy nie doceniasz siebie :sunglasses:

1 polubienie

Sugeruję, aby nasza maskotka miała imię CADix, jeśli ma aksamitne oczy

1 polubienie

@Zozo_mp tak, etykieta CADx

@Zozo_mp , @Sylk Kocham Cię, nie można pokonać na imię maskotki, myślę!
@Coralie szybkie pytanie, mam nadzieję, że maskotka zostanie wykonana na przyszłych wydarzeniach myCAD? Chcę zrobić za dużo zdjęcia z etykietą CADx!!
Jako iluzjonista czasami się przebieram (klaun, pirat, Święty Mikołaj, gdy prawdziwy nie jest dostępny), więc jeśli muszę, trzymam się :rofl: tego (z drugiej strony zajmie to duży rozmiar...)

Oczywiście , że @DoubleL !! Maskotka naturalnej wielkości to marzenie! Będzie miała okazję towarzyszyć nam zewsząd :wink:

Witam @Coralie
Czy mamy możliwość edycji naszego udziału po jego przesłaniu?
Na przykład, jeśli opublikuję plik sldprt, czy mogę wrócić później, aby dodać wersje, zmienić opis lub zaktualizować plik sldprt?

Witaj @Sylk ,

Tak, jak najbardziej, istnieje możliwość modyfikacji Twojej propozycji! Nie wahaj się napisać do mnie, jeśli Ci się nie uda :wink:

1 polubienie

Nie mam go dla siebie, więc pomyśl, że nie będę się męczył z tą odrobiną, którą mam,
Zostawiam swoje miejsce odpowiedniemu mózgowi!!
I nie jestem przesądny, to pech!!