Dlatego poprosiliśmy o wyjaśnienia. w naszych interakcjach z @DoubleL
Dla mnie, który nie korzysta z modelera NURBS, jest to mission impossible, chyba że robię coś brzydkiego.
Ponadto nie wolno jej upłciowić, aby nie ściągnąć na siebie gniewu zeekologiczno-pseudofeministycznej. Rozwiązaniem jest więc stworzenie anioła, ponieważ nie znamy jego płci.
@Zozo_mp , @Sylk Kocham Cię, nie można pokonać na imię maskotki, myślę! @Coralie szybkie pytanie, mam nadzieję, że maskotka zostanie wykonana na przyszłych wydarzeniach myCAD? Chcę zrobić za dużo zdjęcia z etykietą CADx!! Jako iluzjonista czasami się przebieram (klaun, pirat, Święty Mikołaj, gdy prawdziwy nie jest dostępny), więc jeśli muszę, trzymam się tego (z drugiej strony zajmie to duży rozmiar...)
Witam @Coralie Czy mamy możliwość edycji naszego udziału po jego przesłaniu? Na przykład, jeśli opublikuję plik sldprt, czy mogę wrócić później, aby dodać wersje, zmienić opis lub zaktualizować plik sldprt?
Nie mam go dla siebie, więc pomyśl, że nie będę się męczył z tą odrobiną, którą mam, Zostawiam swoje miejsce odpowiedniemu mózgowi!! I nie jestem przesądny, to pech!!