NOVA, nowy chatbot: Twoja opinia?

Witaj społeczności Lynkoa! 

Ustawiliśmy fazę testową Nova, chatbota na 1 miesiąc (https://www.lynkoa.com/test-chatbot): co o tym myślisz? (jego przydatność, funkcje, pomoc...) 

Chcesz zobaczyć Novę na Lynkoa ? Wkładka w prawym dolnym rogu pozwoli Ci o nią prosić codziennie, więc czekamy na Twoją opinię! 

Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie, 

Koralowiec :)

1 polubienie

Witam

Prawdę mówiąc, nie rozmawiałem z nim zbyt wiele, może powinien umieścić go na stronie forum, aby go zobaczyć i pomyśleć o tym.

Niech Moc będzie z wami.

3 polubienia

Witam 

Jestem trochę w tej samej sytuacji co OBI WAN

Próbowałem, pomogło mi to bardziej w szukaniu informacji w pytaniach, niż w udzielaniu odpowiedzi

Ulepszona wyszukiwarka

1 polubienie

Dziękujemy za Twoją opinię! Umieszczam go z powrotem na miejscu (będzie dostępny z karuzeli na stronie głównej), abyście mogli go ponownie przetestować :)

Rzeczywiście, odpowiada tylko na wciąż "podstawowe" pytania dotyczące instalacji, aktywacji licencji... Ale krok po kroku może ewoluować! 

Dziękujemy za zaangażowanie! 

Koralowiec :)

1 polubienie

Witam

Też tego próbowałem, ale za każdym razem, gdy mam pytanie, wysyła mi formularz Visiativ. Ale hej, myślę, że jego bazę danych da się zapełnić i że za jakiś czas odpowie na wiele pytań!

Jestem gotowy, aby przetestować go ponownie!

Fred

1 polubienie

Cześć Coralie

Te rzeczy w ogóle nie działają i nigdy nie będą!

Po co?
Solidworks i sprzedawca SolidWorks zawsze szukają nowych klientów i nie ma w tym nic złego. Podmioty te umieszczają więc pseudo narzędzia, których głównym celem jest odzyskanie kontaktów firmowych, których nie znają lub o których nie pomyśleli.
Solidworks i Dassault są przyzwyczajone do tego faktu, oferując filmy lub dokumenty na ten czy inny temat. Ale w każdym razie, aby uzyskać dostęp do tych informacji, musisz wypełnić cały swój rodowód, a tam nieuchronnie dzwoni sprzedawca, który nawet nie wie, że masz oprogramowanie, kto jest Twoim sprzedawcą, który nie wziął żadnych informacji o Twojej firmie przed zadzwonieniem itp. Inni, którym zadajesz pytanie, nigdy nie odpowiadają.

To właśnie powiedziałem w poprzednim poście, w którym porównałem NOVA do Orange Djing (używany również w sosh i orange Bank), który miał IQ gotowanego trąbika.
Chcieli zrobić to, co Google robił ze swoim rozpoznawaniem głosu i tekstu, z wyjątkiem tego, że żałośnie wysadzili się w powietrze po ponad 12 latach wewnętrznego użytkowania.

Już gdy robisz ostre wyszukiwanie w google, to już nie jest ciasto (lub mille feuille, w zależności od gustu), ale przynajmniej wie, jak odpowiedzieć na podstawowe pytania.

Zadaj NOVA i gogole następujące pytania

Różnice między Solidworks a Solidworks Pro
SolidWorks Premium VS Professional

W zależności od odpowiedzi, zostaniesz zapytany o wartość dodaną nowego narzędzia NOVAtor (lub NOVArator)

Podejmując się takich operacji, nie wolno ci mieć złego celu, a przede wszystkim nie brać ludzi za osły, oferując im coś, co ma zrobić mamę tatusia i gulasz wołowy, ale co nie wie, jak na nic zareagować itp.
Z pewnością jest więcej do zrobienia z punktacją Google, będąc na pierwszej stronie na co najmniej 10 pytań o charakterze komercyjnym.

Niby jestem surowy, ale pamiętajmy, że pesymista to dobrze poinformowany optymista ;-)

Pozdrowienia

2 polubienia