Witam
Kiedy umieszczam dymki z numerem artykułu w arkuszu rysunku, zaczyna się on od numeru 8, a nie od numeru 1, jak ustawić licznik z powrotem do numeru 1?
Witam
Kiedy umieszczam dymki z numerem artykułu w arkuszu rysunku, zaczyna się on od numeru 8, a nie od numeru 1, jak ustawić licznik z powrotem do numeru 1?
Po pierwsze, głupie pytanie. Czy ustaliłeś nomenklaturę?
Musi to pochodzić z twojej nomenklatury. Powinniśmy odznaczyć opcję "nie zmieniaj numeracji artykułów"
Jeśli to nie wynika z tego, musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy właściwość widok rysunku = >. Następnie sprawdź, czy zaznaczyłeś opcję "połącz tekst dymków z określoną tabelą"
Dziękuję za odpowiedź, w rzeczywistości nigdy nie używam automatycznych bąbelków ani numeracji artykułów, zwykle umieszczam puste bąbelki, które wypełniam, właśnie miałem wsparcie techniczne, które powiedziało mi, że mutacja artykułu jest powiązana z nomenklaturą, Wydawało mi się, że pomyślałem, że umieszczając bąbelki jeden po drugim, ponumerujesz je 1.2..3.4.5..... Ale nie, to tak nie działa. Zrobię jak zwykle.
Dziękuję
Szkoda obejść się bez nomenklatury i bańki samochodowej. Ale musisz mieć dobre powody :)
Powodzenia. Nigdy nie jest przyjemnie obejść się bez automatyzacji