Obiekty modelu zespołu: Nie stresuj się

Witam
Mam zespół, dla którego chcę użyć funkcji " Obiekty modelu " na rysunku, aby mieć automatyczne wymiarowanie
W przypadku części mogę powiedzieć, aby nie oznaczać wymiarów dla pla
Z drugiej strony nadal wstawia dla mnie wartości ograniczeń. Nie wiem, gdzie to kontrolować

Chodzi o to, aby mieć model złożenia, w którym kontroluję strony, które chcę repatriować na rysunku

Dziękuję

Witaj cedric_keiflin,
Właściwie mam ten sam problem, niechciane oceny dla posła do PE i tak przychodzą, więc je ukrywam... Nie ma innego rozwiązania. (Ale bezpośrednio z 3D musisz kliknąć żądany wymiar, a następnie kliknąć prawym przyciskiem myszy, aby wybrać opcję, aby nie wyświetlać wymiaru dla MEP, ale to nie działa).

… Czekam, aby zobaczyć, czy koledzy mają wskazówkę na ten temat... @+.

Powodzenia.
AR.

Znalazłem możliwe rozwiązanie, podczas importowania adnotacji umieszczam " źródło " = " tylko zestaw "
i tam nie pobiera wszystkich informacji o różnych częściach, mogę użyć wymiarów referencyjnych wstawionych do zespołu

2 polubienia

PS: nie do końca odpowiada na moje początkowe pytanie, ponieważ wciąż mam kilka boków, które zostały umieszczone i które mają nazwę taką jak " D1@Distance7 ", więc są to wartości ograniczające