@remrem Robiłem to przez jakiś czas i niestety partycja Windows na komputerze Mac nie radzi sobie dobrze z wentylatorem, powodując przegrzanie. Od tego czasu zainstalowałem program Inventor Light (edycja Mac) i jestem z niego zadowolony
Nadal istnieje możliwość korzystania z Autocada i wypróbowania (30 dni), działa bardzo dobrze na macbooku pro 13.3 (a nie najnowszym)
A przede wszystkim rysuj na ekranie o przekątnej 13,3 cala!
Twoje użycie wynalazcy w systemie Mac OS (jeśli dobrze zrozumiałem) to coś innego. Całkowicie to rozumiem, ponieważ używasz komputera Mac z jego systemem operacyjnym.
W przypadku oprogramowania jest to coś zupełnie innego, ponieważ po raz kolejny musisz tam umieścić Windowsa. I w tym momencie nadal nie rozumiem, po co kupować maca w cenie nieporównywalnej z mocniejszym komputerem, wszystko po to, aby zmienić system operacyjny...
Witaj, @D. Roger, twoja oferta mieści się w budżecie @leo.pernin, ale ponieważ dostałeś niezłą zniżkę, nie oznacza to, że wszyscy jesteśmy tacy sami. Nawet jeśli warto o to zapytać, nie jest powiedziane, że ten komputer mieści się w Twoim budżecie.