Czy wszystkie twoje pliki sldasm i sldprt zostały zapisane w SW14? W przeciwnym razie może dojść do straty czasu przy każdej "konwersji" z SW13 na SW14.
Jeśli masz pakiet MyCAD, musisz użyć wersji UpDate (z pamięci)
Powszechnie wiadomo, wersja z 2014 roku pompuje 2x więcej pamięci RAM niż wersja z 2013 roku (źródło: Dassault)
Wtedy fakt posiadania źle zdefragmentowanego dysku również może odgrywać rolę.
Czy ostatnio zmieniłeś swoją sieć?
Pracujesz lokalnie?
Obecnie jestem z quadro k2000, takim jak ty w 2014 roku, a od czasu przejścia z 2013 na 2014 rok pozostaje on o wiele bardziej w tyle po mojej stronie....
@gt22, tak, mogę mieć rzeczy ze skrzynki z narzędziami, które leżą w pobliżu...
Więc tak, mam 2 wersje na mojej maszynie, ale nie mogę już otworzyć zestawu w 2013 roku (co jest normalne)
Myślę, że jest coś na rzeczy do zobaczenia, ale ponieważ pliki, które otwieram, są konwertowane w 2014 roku na nagranie, nie sądzę, aby mój BIB stanowił problem.
o szalony, mam zamiar kupić drugi dysk SSD, skopiowałem na nim swoje dane i konwertuję go w 2014 roku. (Muszę go zatrzymać w 2013 roku, w przeciwnym razie, jeśli były klient skontaktuje się ze mną, będzie gorąco.)
Sprawdziłem dla mojego ramu, mogę przejść do 32 GB, ale jestem ograniczony do 1600 MHz, więc nadal będę pedałować i pić kawę
@lucas mnie to przeraża, ostatni sterownik, który zainstalowałem, sprawił mi problemy. Były dwie możliwości i oczywiście zainstalowałem najnowszą wersję, która nie działała.
Konieczne jest zobaczenie i porównanie między rokiem 2013 i 2014, jeśli istnieje społeczność.
@gt22 mówię, mój zestaw jest już na osobnej płycie z własną biblioteką przekonwertowaną w 2014 roku.