Moje pytanie jest dość proste.
Czy mogę otworzyć bilety na infolinię?????
Moje pytanie jest dość proste.
Czy mogę otworzyć bilety na infolinię?????
-1 bilet za pomoc w ustawieniach trasy
-1 bilet do uzyskania licencji standardowej 3DXpert i Visualize Standart (dołączonej do solidworks premium)
WITAM...
to prosta uprzejma formuła!!
Jeśli rzeczywiście jesteś subskrybentem "myCADservices klienci firmy Visiativ", link znajduje się po prawej stronie...
Sitodruk:
Witam
Twoja firma ma podpisaną umowę serwisową SOLIDWORKS i masz konto pomocy technicznej myCADservices pod nazwą użytkownika jrochette_1
Możesz otworzyć swoje bilety na platformie (Zakończ swoje WSPARCIE w lewym górnym rogu.
Pozdrowienia
Witaj @jrochette_1,
Masz wszystkie informacje, które poprowadzą Cię przez podróż z pomocą/infolinią. Pod przyciskiem "Pomoc" w prawym górnym rogu okna udostępniliśmy Ci filmy instruktażowe i pomoc z przewodnikiem, gdy jesteś zalogowany.
Mamy nadzieję, że to pomoże.
Pozdrowienia
Przepraszam za brak hello, ale w ramach umowy serwisowej i biorąc pod uwagę koszt tego utrzymania, czuję, że nie mam czasu do stracenia na forach, aby odblokować trudności wpływające na moją działalność zawodową.
To prawdziwy sposób na krzyż, aby uzyskać odpowiedzi i nie jest to normalne.
W każdym razie wielkie podziękowania dla Anthony 'ego, który dał mi początek rozwiązania, jednak niezależnie od przeglądarki, której używam, nie mam zakładki wsparcia ani biletu po lewej ani po prawej stronie.
Krótko mówiąc, dni mijają, a lynkoa/mycadeservices/visiativ czy nie wiem kto, bo warstwa jest tak gruba, nie zapewnia mi pomocy pomimo naszej umowy.
Dziwne, że logo w lewym górnym rogu to "Lynkoa", ponieważ gdy jesteś subskrybentem myCADservices, to logo jest zastępowane logo "myCADservices".
To tak, jakby Twoja subskrypcja nie została w rezultacie rozpoznana, dlatego nie masz dostępu do biletów... A jednak masz medal myCADservices, więc to znaczy, że jesteś subskrybowany i rozpoznawany...
W takim przypadku przycisk "Wprowadź zgłoszenie do pomocy technicznej" jest również dostępny bezpośrednio na stronie głównej lub w lewym górnym rogu dowolnej strony za pomocą opcji "Wsparcie" (patrz obrazek poniżej).
Czy problem został rozwiązany? Ponieważ to właśnie w tym przypadku należy wybrać najlepszą odpowiedź.
Jeśli chodzi o informacje, społeczność Lynkoa może zaoszczędzić czas dzięki wymianie użytkowników i ma tę zaletę, że tworzy powiązania między użytkownikami rozwiązania.
Witaj Antoni,
Problem został w końcu rozwiązany, zadzwoniłem bezpośrednio do visiativ.
Nie wszystkie niezbędne opcje zostały z nimi sprawdzone, aby umożliwić mi dostęp do wsparcia.
Teraz wszystko wróciło do normy,
Jeszcze raz dziękuję.
Rj
Cóż, wybór najlepszej odpowiedzi jest jednak trochę dziwny ;-)
Gotowo¶ci