Cze wszystkim
Jestem nowym użytkownikiem Draftsight, chciałbym otworzyć to oprogramowanie bez palety "START" pojawiającej się po lewej stronie. Nie wymyśliłem, jak usunąć ten wyświetlacz.
Dziękuję, że mnie prowadzisz.
Pozdrowienia
Cze wszystkim
Jestem nowym użytkownikiem Draftsight, chciałbym otworzyć to oprogramowanie bez palety "START" pojawiającej się po lewej stronie. Nie wymyśliłem, jak usunąć ten wyświetlacz.
Dziękuję, że mnie prowadzisz.
Pozdrowienia
Witam
Musisz dwukrotnie kliknąć kartę Start, następnie kliknąć czerwony krzyżyk, aby zamknąć okno, a następnie zamknąć Draftsight.
Przy następnym otwarciu powinno go już nie być.
Edycja: Aktualizacja do wersji 2016 SP2 umożliwia więcej ustawień na poziomie wyświetlania, zwłaszcza w przypadku wyglądu wstążki.
Witam
Czy możesz zrobić zrzut ekranu ???
W domu okno "Start" wraca za każdym razem, gdy je otwieram, więc przesuwam je w lewy dolny róg, aby wyjąć je z obszaru roboczego (jego miejsce pozostaje zamrożone za każdym razem, gdy jest uruchamiane). Ale mój Draftsight nie jest w najnowszej wersji (nadal korzystam z 2015 SP2, podczas gdy najnowsza to 2016 SP2).
Ponownie
W przypadku dwukrotnego kliknięcia nie działa przy następnym ponownym uruchomieniu, START wraca.
Załączam zrzut ekranu.
W każdym razie dziękuję za odpowiedzi
Pozdrowienia
Kiedy mówię, że wraca, to jest wtedy, gdy oprogramowanie jest uruchamiane. W przypadku plików w toku jest dobrze.
Pozdrowienia
Dobry wieczór
Podczas pobierania wersji 2016 problem zniknął.
W każdym razie dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrowienia
Nie sądzę, aby najlepsza odpowiedź przyszła sama w sobie.
Powiedziałbym, że moja odpowiedź lub PhilippeB :(