Nie ma możliwości zarejestrowania zespołu części, ponieważ pojawia się następujący komunikat: THE geometry visualization cube nie może być większy niż 1,000 metrów
WITAM
i nagrywanie w STEP jak to wygląda?
Witaj @td.koncepcje
Cieszę się, że znów widzę Cię po sześciu latach nieobecności na forum.
Myśleliśmy, że o nas zapomniałeś. Teraz, gdy znalazłeś klucze, jesteśmy szczęśliwi
W przypadku pytania, czy możesz nam podać rozmiar w metrach swojego ASM, ponieważ 1000 metrów to plan fabryczny.
Ustawienie go na STEP nie powinno zmienić rozmiaru kostki wizualizacji dla Solidworks.
Nie miałbyś części wędrującej gdzieś w kosmosie (uwielbiają nam tym przeszkadzać, ponieważ są małe i trudne do znalezienia).
Krótki! Opowiedz nam coś więcej. STP
Pozdrowienia
Poniżej link do plików:
http://td-conceptions.quickconnect.to/d/s/s6dU1oQrAyadYDZz2b8OXYF3tJQZGijD/psMtqsIXgOf9XhXuHPvW_Bny4rXP5RvC-lLSATm81Kgo
Jeśli wiesz, jak dać mi znać, jestem za.
Na początek możesz już spróbować "przybliżyć w najlepszym razie", aby sprawdzić, czy SW faktycznie oddala się o setki metrów.
Znalazłem twój problem, twój zestaw jest bardzoyy, daleko od pochodzenia szablonu dokumentu. Musisz przesunąć swój pionek na przednią, prawą i górną płaszczyznę
@DoubleL potwierdza moją intuicję co do nieodpowiedniego pochodzenia, które potwierdzam
Proponuję również rozgrupować pokoje
Oto film pokazujący, co robi!
Pozdrowienia
Dziękuję i życzę powodzenia!
Dziękuję
Czy możesz wybrać najlepszą odpowiedź, aby móc zamknąć temat.
Ułatwia to znajdowanie nierozwiązanych tematów.
Pozdrowienia