[Grupa robocza PDM] Błąd repozytorium: 50

Witam

Mam problem (znowu) z PDM Workgroup, otworzyłem zestaw, który już zarchiwizowałem, aby dodać konfigurację.

Po wprowadzeniu zmian, gdy ponownie sprawdzam zestaw, pojawia się następujący komunikat o błędzie:

" BEZPIECZNY BŁĄD: 50

Niepowodzenie w archiwizacji dokumentu "...... ".

Archiwizacja została porzucona! "

Czy ktoś ma rozwiązanie tego problemu?

Z góry dziękuję.

Witam

Czy jest to plik, który został już zarchiwizowany pod tą nazwą?

Czy w nazwie nie ma znaku specjalnego?

Tak, nie zmieniłem nazwy, tylko zmieniłem nazwę jednej z konfiguracji, to wszystko.

Brak znaków specjalnych.

Ach, to ciekawe! Wydaje mi się, że @Benoit.LF miał już ten problem przy zmianie konfiguracji!

Witam

Której wersji SoildWorks używasz? Czy nadal masz konfigurację o nazwie "Domyślna"?

@Aurélien, chodzi o PDM Workgroup, a nie EPDM: http://www.mycadblog.fr/solidworks-enterprise-pdm-versus-solidworks-workgroup-pdm/ ;-)

Czy zapisanie pod tą samą nazwą w innym folderze w celu zarchiwizowania tej kopii, a nie oryginału, powoduje ten sam problem?

Czy to przypadkiem, że ktoś przegląda tę część PDM w eksploratorze SolidWorks lub SolidWorks?

@Benoit.LF: Pracuję w 2013 roku i tak, miałem domyślną konfigurację

Aby odpowiedzieć na twoje pytania dotyczące @.PL, próbowałem już zapisać mój zestaw w innym katalogu, a następnie ponownie go nagrać, ale nadal ten sam problem. I nikt nie wizualizował mojego dzieła...

Od tego czasu udało mi się zarchiwizować tak, jak chciałem, ale nie zrobiłem nic szczególnego, nadal nie znam przyczyny mojego problemu, nawet jeśli został rozwiązany przez przypadek...

Problem rozwiązany przeze mnie, patrz mój poprzedni post.