Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możemy zamieścić tutaj ofertę pracy, która nie ma nic wspólnego z C.A.O
Albo czy jest odpowiednie miejsce na tego rodzaju zapytanie?
Witam
Chciałbym wiedzieć, czy możemy zamieścić tutaj ofertę pracy, która nie ma nic wspólnego z C.A.O
Albo czy jest odpowiednie miejsce na tego rodzaju zapytanie?
Cześć Bart,
Myślę, że najlepszym miejscem byłaby pozycja grupowa do obsadzenia. Nawet jest dla CAD, ale myślę, że byłby tam, gdyby był w dziedzinie technicznej, oczywiście...
To do folderu, reklamę umieściłem w mojej kartotece firmowej....
OK, nie sądzę, żeby były miejsca dedykowane dla tego typu pozycji. Myślę, że może to być prośba o ulepszenie strony.
Głównie chodzi o to, że Lynkoa nie jest do tego stworzona.
w swojej istocie jest to platforma dedykowana CAD
Dobry wieczór
Myślę, że zawsze możesz umieścić go w sekcji Oferty pracy, nawet jeśli nie jest to stanowisko dla CAD, zawsze daje ci dodatkowe miejsce :)
A kto wie, może ktoś z nas będzie chciał się przekwalifikować:)
Tak, to prawda, ale hej, ponieważ będzie duży redesign strony, może uda się to ??? Pozwolimy się zaskoczyć. ^_^
jeśli pozwala to człowiekowi znaleźć pracę i wyjść z bezrobocia.
Niech Moc będzie z wami.
Całkowicie się z tobą zgadzam Obi Wan, problem polega na tym, że jeśli dana osoba nie ma pracy, niekoniecznie musi korzystać z Solidworks i nie musi mieć konta lynkoa. Ponadto osobiście jestem zarejestrowany w związku z umową serwisową mojej firmy, co oznacza, że bez pracy, a więc bez firmy, mała szansa na natknięcie się na ogłoszenie...
W związku z tym wolałbym w pierwszej kolejności umieścić reklamę na innych stronach!
Cdt
G.
Tak, myślę, że możesz publikować w grupie "Oferty pracy CAD".
@G. Aby korzystać z Lynkoa, nie trzeba należeć do firmy (z umową mycad lub bez niej). Tak więc ta grupa jest dostępna dla każdego członka Lynkoa.
Pozdrowienia
Witam
Myślę, że nawet jeśli jesteśmy tutaj mniej więcej w CAD to wszyscy znamy kogoś, kto szuka pracy, z kim moglibyśmy porozmawiać o tej ofercie =)
Zgadzamy się z tym.
Więc kiedy masz wątpliwości,
Poszukujemy cyfrowej maszyny do składania.
Czytanie planów, składanie, z chęcią uczenia się i rozwoju.
W 15-osobowej firmie, zlokalizowanej na Nord Pas de Calais.
Wynagrodzenie w zależności od umiejętności.
Wysyłanie CV na Contact@dayplian.fr
Dziękuję! =)
Witam
Pochodzę z tego obszaru, więc przenoszę się do moich kontaktów, którzy nadal tam mieszkają.
Dziękuję Ludo! =)