Plan maszyny

Cze wszystkim

Minęło trochę czasu odkąd jestem na forum, skorzystałem z lata i od kilku tygodni pracuję nad nową pracą w blacharstwie.
Pracuję w Sotis jako rysownik (jeśli ktoś wie): przerabiam rozwinięte rysunki, aby wysłać je do cięcia laserowego. 

Mam do zrobienia rozłożoną wersję oczyszczacza powietrza, ale nigdzie nie mogę znaleźć planu, który mógłby mnie uchronić przed spędzeniem dnia na zdobywaniu wzgórz. Szukałem w sieci, ale nie mogę znaleźć mojego modelu...

Czy ktoś ma jakiś pomysł, gdzie mogę znaleźć plany dotyczące tej maszyny? (Myślę o kimś, kto będzie pracował w terenie?)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, które mogły mnie poprowadzić ;)

Cdt

Joss

dsc_00061.jpg

Witam

Najprościej jest zapytać dostawcę, ale nie zawsze podają oni swoje 3D...

Edit: w rzeczywistości na swojej stronie internetowej mówią o dostępnym 3D:

https://archportal.steris.com/

Wszystko, co musisz zrobić, to zarejestrować się:

Źródło informacji o planowaniu sprzętu w firmie STERIS
Członkowie STERIS Site Planning Community korzystają z dostępu do szczegółowych przewodników i szczegółowych informacji technicznych, w tym możliwości przeglądania, pobierania i drukowania

Broszury  -   Dane  techniczne -  Rysunki  sprzętu -  Pliki  CAD -  Revit Blocks i wiele więcej!

2 polubienia

Rzeczywiście, nie widziałem tego akapitu...

Postaram się, zweryfikuję twoje pytanie czy to zadziała ;)

Dziękuję Lucas.

1 polubienie

Z drugiej strony zdarzył mi się już błąd, polegając na wymiarach modelu pobranego ze strony producenta... Ale bądź ostrożny! 

Zmodernizowali maszynę i zaktualizowali tylko funkcjonalne powierzchnie podparcia na miejscu....

2 polubienia

Witaj Aurélien,

Tak, będę bardzo ostrożny, dzięki za radę ;)

Potem, ponieważ mam maszynę pod ręką, mam mniejsze szanse na porażkę, ponownie sprawdzę kursy na żywo ;)

W przeciwnym razie mam problemy z rejestracją na stronie producenta, nie chce on wysyłać mi e-maila z walidacją rejestracji...

To powiedziawszy, umieszczę @PL w najlepszej odpowiedzi, ponieważ jestem pewien, że znajdę to, czego szukam w ich modelu 3D ;)

Cdt

Dziękuję

2 polubienia

Właśnie przetestowałem, aby się zarejestrować, a e-mail weryfikacyjny nie jest automatyczny, musisz poczekać:

"Dziękujemy za rejestrację. Otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem, kiedy Twoje konto zostanie aktywowane."

Tłumaczenie:

Dziękujemy za rejestrację. Otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem, informującą Cię, kiedy Twoje konto zostało (zostanie) aktywowane 

Jak na Stany Zjednoczone jest jeszcze wczesny poranek...

1 polubienie

Cóż, po kilku próbach nie można było otrzymać słynnego e-maila...

Tampis, więc zaczęliśmy brać żeberka a la mano.

Dziękuję za odpowiedzi ;)

Cdt

Joss

Moje konto działa!