! PLATFORMA W TRAKCIE KONSERWACJI - od piątku 07/10/22 do niedzieli 09/10/22!

Cze wszystkim 

Informuję, że platforma będzie w trakcie konserwacji od tego piątku 7 października rano do niedzieli 9 października 2022 r . wieczorem. Ta konserwacja będzie miała wpływ na forum , z którego nie będziesz już mógł korzystać przez weekend: będziesz mógł tylko czytać pytania i odpowiedzi, ale nie będziesz mógł ich tworzyć. Nadal będziesz mieć dostęp do innych usług platformy (samouczki, wiadomości, wsparcie...) 

Jak możesz sobie wyobrazić, zmiany te są związane z nowymi funkcjami, które ogłosimy w najbliższy czwartek podczas dnia myCAD w Lyonie :)  

Przepraszamy za niedogodności, ale cieszymy się, że możemy pokazać Wam nadchodzące premiery! 

Miłego dnia wszystkim, 

Koralowiec :)

4 polubienia

Witam @Coralie napisałeś w niedzielę 10 października, ale zrozumiemy przejęzyczenie.

Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć tę nową wersję!

1 polubienie

Witam @Sylk 

Dzięki za korektę!! Rzeczywiście, jest niedziela, 9 października ;)

2 polubienia

Czy osoby, które nie będą mogły wziąć udziału w dniu myCAD w Lyonie, będą miały prawo do raportu na temat nowych funkcji, czy też będą musiały odkryć je na własną rękę?

1 polubienie

Witaj @Sylk, 

Oczywiście zostaniesz również poinformowany o nowych funkcjach, jeśli nie będziesz na wydarzeniu! 

Nie będziesz mógł przegapić nowych funkcji na platformie ;)

2 polubienia

Dziękujemy@Coralie 

Podejrzewam, że nie uda nam się przegapić nowości (i mam taką nadzieję, bo byłoby to równoznaczne z ważnymi zmianami), myślałem raczej o możliwych mniej oczywistych subtelnościach.