Witam
Często, gdy opuszczam stół projektowy, nie jestem już w stanie nic zrobić, nie jestem już w stanie zapisać dokumentu, zmodyfikować części itp. Ten błąd się powtarza.
proszę mi pomóc
Witam
Często, gdy opuszczam stół projektowy, nie jestem już w stanie nic zrobić, nie jestem już w stanie zapisać dokumentu, zmodyfikować części itp. Ten błąd się powtarza.
proszę mi pomóc
Witam
Nie używam tej funkcji, więc nie mogłem ci zbytnio pomóc, ale myślę, że ci, którzy z niej korzystają, poproszą cię o trochę więcej informacji na temat danego błędu, na przykład:
- Wersja Solidworks.
- Wersja Excela.
- Typ elementu obsługiwanego, gdy pojawi się błąd (prt, asm, ...).
- Obecność komunikatu o błędzie.
- Obszar przechowywania plików (lokalny, serwer, Epdm, ...)
- ...
Nie jest łatwo odpowiedzieć na tego rodzaju pytanie, jeśli nie ma minimum informacji.
Pozdrowienia
Witam
Czy możesz opublikować plik, który ma ten problem, abyśmy mogli się temu przyjrzeć?
I spójrz TUTAJ na każdą okazję, jeśli to nie jest to samo, problem z procesem Excela, który nie zawsze się zamyka.
Pozdrowienia
Myślę, podobnie jak d.roger, o oknie, które pozostaje otwarte, choć ukryte i czeka na kliknięcie.
Próbując wcisnąć Alt-Tab 2-3 razy, SW jest specjalistą w generowaniu okien, które czekają na odpowiedź, ale nie wysuwają się na pierwszy plan.
Pytanie poboczne: kiedy edytujesz swoją rodzinę, robisz to w nowym oknie, czy w oknie zintegrowanym z oprogramowaniem? Generalnie wolę pierwsze rozwiązanie.
Odkryłem, że moim problemem był mój stan moich funkcji powtórzeń liniowych.