Witam
Jaka jest procedura w solidworks, aby wybrać materiał dla takiej narysowanej części, a następnie oszacować jej wagę?
Dziękuję
Witam
Jaka jest procedura w solidworks, aby wybrać materiał dla takiej narysowanej części, a następnie oszacować jej wagę?
Dziękuję
Witam
Kliknij prawym przyciskiem myszy nazwę części w drzewie projektu, a następnie Materiały -> Edytuj materiał.
Otwiera się okno i wystarczy wybrać pożądany materiał :)
Zatwierdź za pomocą "Zastosuj" i jest dobrze.
Zobacz załączony plik.
Cześć @ shayouni
Jeśli zastosujesz materiał do swojego pomieszczenia za pomocą biblioteki materiałów
Dziennik będzie w stanie obliczyć wagę Twojej części lub zespołu
tab/ Oceń właściwość /sensor /ground
Będziesz miał swoją wagę i swój środek ciężkości
@+ ;-)
Czy to błąd, czy moja odpowiedź zniknęła???
@Jose-accessa, miałem już taki przypadek, w którym moja odpowiedź również zniknęła! :-(
To musi być błąd, liczba odpowiedzi daje jeden więcej niż to, co jest czytelne.
S.B
@Jose,
Jeśli masz dostęp do aplikacji na Androida lub Apple, możesz ją zobaczyć. Zdarzyło mi się to już na odpowiedzi, gdzie na stronie moja odpowiedź była widoczna i najlepsza odpowiedź, a na aplikacji to odpowiedź @Lucas była widoczna, a najlepsza odpowiedź, moja się nie pojawiała!
Jest post na ten temat: http://www.lynkoa.com/groupes/publications/bug
@ Jose
Tak, twoja odpowiedź zniknęła, cóż
i + stawiam cię + 1 do twojej odpowiedzi
Powinieneś go znaleźć w swoich punktach
Zdarzyło mi się to również kilka razy , jak mówi @ jmsavoyat
Czy zrozumiesz?. ;-(
@+ ;-)
Tak, to to samo, moja odpowiedź została uznana za najlepszą, ale zniknęła :/
Krótki wpis w tym linku może pozwolić http://www.lynkoa.com/groupes/publications/bug na definitywne zidentyfikowanie problemu!
@gt22: Tak tak, widziałem +1 i punkty tam są, dziękuję ;)
@benoit: Wysłałem wiadomość, zobaczymy, co będzie dalej!
@Jose nie ma co do tego wątpliwości: @Clementine pilnowanie sytuacji. To właśnie poprzez zwielokrotnienie zgłoszeń o problemie będzie w stanie zidentyfikować, skąd bierze się ta niedogodność.
Najwyraźniej są to odosobnione przypadki. Musiałbym być w stanie odtworzyć to zjawisko, aby znaleźć błąd.
Wysłałem wiadomość do autora pytania, aby dowiedzieć się, z jakiego medium zadał pytanie (komórka czy internet) i z jakiego medium wybrał najlepszą odpowiedź.
Jeśli chodzi o odpowiedź, która zniknęła, została ona zamieszczona w sieci @jose-accessa?
@Clémentine: Tak, z sieci.
Witajcie przyjaciele
Zadałem swoje pytanie, aby uzyskać odpowiedź, ale nie po to, aby dyskutować o PBM zaginionych odpowiedzi.
Dziękujemy za wyrozumiałość
Witam
@shayouni masz odpowiedź, skoro umieściłeś ją w najlepszej odpowiedzi, to skąd taka reakcja?
@+